AZİME ÇİFTÇİ ALACA’YI ZİYARET ETTİ

Okuduğunuz haber
OKULLARDA AŞI YAPILIYOR

AZERBAYCAN HEYETİ'NDEN ZİYARET!

Anasayfa   /    SAĞLIK    /    OKULLARDA AŞI YAPILIYOR

OKULLARDA AŞI YAPILIYOR

Sağlık Müdürlüğü mobil ekipleri okullarda koronavirüs aşısı yapıyor.

SAĞLIK      25 Ekim 2021 - 11:46     0

OKULLARDA AŞI YAPILIYOR

Sağlık Müdürlüğü mobil ekipleri okullarda koronavirüs aşısı yapıyor.

Sağlık Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle yürütülen çalışmalar kapsamında, Mehmetçik Anadolu Lisesi’nde aşı uygulamalarına başlayan mobil sağlık ekipleri, aşı olmak isteyen öğrencilere velilerinin onayı alındıktan sonra okulda Covid-19 aşıları yapıldı.

Aşı kampanyasına İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Ömer Sobacı ile birlikte katılan İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Kodek, aşı uygulamalarını gerçekleştirmek için öncelikle velilerin bilgilendirilerek e-nabız sistemi üzerinden izin işlemlerinin gerçekleştirildiğini söyledi. Kodek, açıklamasında, "Velileri tarafından aşı izni verilen öğrencilerimize İl Sağlık Müdürlüğümüz tarafından okullarımız ziyaret edilerek aşı uygulaması gerçekleşmektedir. Şu anda salgına karşı en güçlü ve etkin silahımız aşıdır.

Eğitim ve öğretim faaliyetlerimizin aksamaması için tüm tedbirler alınarak hiçbirinden taviz vermeyeceğiz. Amacımız öğrencilerimizi okullarından ayırmadan, eğitimin kesintisiz bir şekilde yüz yüze devam etmesidir." ifadelerine yer verdi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ