SAKLI CENNETE TANITIM FİLMİ!

Okuduğunuz haber
ONKOLOJİ MERKEZİ'NİN İKİNCİ KISMI İHALE EDİLDİ

ATURALARDAKİ TRT PAYI KALKIYOR

Anasayfa   /    SAĞLIK    /    ONKOLOJİ MERKEZİ'NİN İKİNCİ KISMI İHALE EDİLDİ

ONKOLOJİ MERKEZİ'NİN İKİNCİ KISMI İHALE EDİLDİ

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Çorum Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi’nin 2. kısmının ihale edildiğinin müjdesini verdi.

SAĞLIK      09 Kasim 2021 - 10:32     0

ONKOLOJİ MERKEZİ'NİN  İKİNCİ KISMI İHALE EDİLDİ

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Çorum Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi’nin 2. kısmının ihale edildiğinin müjdesini verdi.

Milletvekili Ceylan, Çorum Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde hizmet vermek üzere yapılması planlanan Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi’nin izin, ruhsat, onay ve yer gibi konularının 2020 yılında tamamlandığını söyledi.

Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi özellikli bir yapı olduğuna dikkat çeken Ceylan, bu nedenle binanın iki aşamalı yaptırılarak tamamlanmasına daha önceden karar verildiğini açıkladı.

İlk aşamada LİNAC cihazının kullanılacağı özellikli alanların Çorum İl Özel İdaresi tarafından ihale edilerek yaptırıldığını hatırlatan Ceylan, ikinci kısmın tamamlanması için yapılması planlanan ihalenin Çorum İl Özel İdaresi tarafından 8 Kasım 2021 tarihinde 4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 19. maddesi gereğince açık ihale usulü olarak anahtar teslim götürü bedel üzerinden elektronik ortamda yapıldığını kaydetti.

30 milyon 819 bin TL ihale bedelli olan ikinci aşamanın tamamlanması ile birlikte Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi’nin 2022 yılı Eylül ayı içerisinde hizmete açılmasının planlandığını kaydeden Ceylan, “İşin süresi 320 takvim günü olarak belirlenmiş olup, yapım işinin tamamlanmasının ardından hastanemizde LİNAC, PET CT, Gama Kamera cihazlarının kurulumları yapılacak 2022 yılı Eylül ayı içerisinde hizmete açılması planlanmaktadır” dedi.

Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi’nin 1.400 metrekare taban alanı, toplamda 4 bin 336 metrekare kapalı alanı ile birlikte 3 kat üzerinden yapılmasının planlandığını ifade eden Ceylan, bina içerisinde 1 adet seminer ve toplantı odası, 570 metrekare kemoterapi salonu, 230 metrekare yemekhane alanı, mescit, bebek bakım odası ve genel tuvaletler olmak üzere toplamda 76 oda, 3 bekleme alanı ve 15 adet özel tedavi alanlarının bulunacağını belirtti.

Ayrıca bina içerisinde iyotlu tedavi alan hastalar, nükleer tıp hastaları, kemoterapi hastaları ve LİNAC tedavisi gören hastalar için ayrı alanların tasarlandığına değinen Ceylan, Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi binasının hizmete açılması halinde kanser tedavisi alan hasta ve hasta yakınlarının hastane ana binasına geçmeden tüm işlerini buradan yaptırabileceklerini sözlerine ekledi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ