AŞGIN, 2,5 YILLIK İCRAATLARINI ANLATTI

Okuduğunuz haber
ORTAKÖY 800 ÜVERSİTELİ GENCİ AĞIRLADI

KAVUNCU’DAN CHP’Lİ GÖK’E TEPKİ!

Anasayfa   /    İLÇELER    /    ORTAKÖY 800 ÜVERSİTELİ GENCİ AĞIRLADI

ORTAKÖY 800 ÜVERSİTELİ GENCİ AĞIRLADI

800 öğrenci Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığının düzenlemiş olduğu organizasyon dahilinde Ortaköy ilçesine ziyarette bulundu.

İLÇELER      13 Ekim 2021 - 14:33     0

ORTAKÖY 800 ÜVERSİTELİ GENCİ AĞIRLADI

Hitit Üniversitesinin İl ve İlçelerde bulunan Fakülte ve Yüksekokullarında eğitim gören 800 öğrenci Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığının düzenlemiş olduğu organizasyon dahilinde Ortaköy ilçesine ziyarette bulunarak İlçenin tarihi ve doğal güzelliklerini yerinde görme fırsatı buldu.

Misafir Öğrenciler Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir tarafından İlçe girişinde yer alan Seyirtepe Dinlenme Alanında karşılandıktan sonra yine Başkan İsbir’in Hitit medeniyeti ve Roma imparatorluğu hakkındaki rehberliği eşliğinde Şapinuva tarihi ören yerini ve İncesu Kanyonununun keyfini çıkardılar. Öğrenciler, İlçe merkezinde yer alan Cemal Boyacı parkında Ortaköy Kaymakamı Abdulhamit Mutlu, Belediye Başkanı Taner İsbir, Ak Parti İl Gençlik kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur ile birlikte yemeklerini yiyerek canlı müzik eşliğinde eğlendiler.

Organizasyonda bir konuşma yapan Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, “Bizlerin dünü, bugünü ve yarını olan gençlerimiz! güzel ilçemize Hoşgeldiniz, Türkiye’nin dört bir yanından ilimize gelerek eğitimlerine devam eden siz değerli kardeşlerimi sevgi ile selamlıyorum, Ortaköy Belediye Başkanlığı olarak sizleri ilçemizde görmekten çok mutluyuz, Bugünümüze size ayırarak ilçemizin tarihi ve doğal güzelliklerini anlattık,inşallah sizlerde ailelerinize ve yakınlarınıza anlatarak ilçemizin tanıtımına destek vermiş olacaksınız,sizleri ilerleyen günlerde ailelerinizle birlikte ilçemizde görmek bizleri mutlu edecektir. İlimizde eğitimine devam eden siz değerli gençlerimizin başarılarını temenni ediyor,hepinize sağlık sıhhat ve afiyetler diliyorum’” dedi.

Organizasyon dahilinde söz alan öğrenciler ise Ortaköy İlçesine gelirken hiç böyle hayal etmediklerini sıradan bir gezi olarak düşündüklerini belirterek, yemek esnasında kendilerine eşlik ederek desteklerini hissettiren Ortaköy Kaymakamı Abdulhamit Mutlu’ya, İlçe girişinden uğurlanacakları zamana kadar misafirperverliklerini eksik etmeyerek Programın her anında kendilerine rehberlik eden değerli Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir’e ve organizasyonun gerçekleşmesinde büyük emeği geçen Ak Parti İl Gençlik kolları başkanı Muhammed Fatih Temur ve il yönetimine teşekkürlerini ifade ettiler.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ