KARDEŞİNİN EVİNDE ÖLÜ BULUNDU

Okuduğunuz haber
ORTAKÖY’ÜN YOL ÇİLESİ BİTECEK

BİNEVLER VE BUHARA’DA SU KESİNTİSİ!

Anasayfa   /    İLÇELER    /    ORTAKÖY’ÜN YOL ÇİLESİ BİTECEK

ORTAKÖY’ÜN YOL ÇİLESİ BİTECEK

CEMİLBEY-ORTAKÖY ARASI YOL İHALESİNİN SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

İLÇELER      29 Eylül 2021 - 11:01     0

ORTAKÖY’ÜN YOL ÇİLESİ BİTECEK

Cemilbey – Ortaköy arası karayolu ihalesi tamamlanarak 21 Eylül 2021 günü yüklenici firma yetkilileri ile sözleşme imzalandı.

6 Nisan 2021 günü ihalesi yapılan Cemilbey-Ortaköy arası karayolu yapım işi, ihale değerlendirme sürecinin tamamlanmasına müteakip 21.09. Eylül 2021 günü sözleşmesi imzalandı. Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü tarafından 195 milyon 665 bin 480 TL yaklaşık maliyet ile çıkılan ihaleyi, 119 milyon 806 bin 979 TL ile en düşük teklifi veren Yüklenici Nesce İnşaat Enerji ve Ticaret A.Ş. isimli firma aldı.

Cemilbey-Ortaköy arası 36 km’lik yolun İhale ilanında belirtildiği üzere 980 günde tamamlanması öngörülüyor.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, “Artık tarihin akışı değişmiştir ve ilçemize gitmek azap olmaktan çıkacaktır. Bu mücadeleme destek veren Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Adil Karaismailoğlu ve daha önce görev yapmış bakanlarımıza, Ak Parti Çorum milletvekillerimiz Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya ve Erol Kavunvu’ya, AK Parti İl Başkanımız Yusuf ahlatçı’ya ve Karayolları Genel Müdürlüğü’nün her kademesindeki çalışanlarına, ilçe halkım adına teşekkür ediyorum. O yoldan geçecek herkese ve ilçe halkıma hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ