KARDEŞİYLE AYNI KADERİ YAŞADI

Okuduğunuz haber
POLİSTEN ŞOK UYGULAMA!

KOCAELİ MAÇINDA İKİ ÖNEMLİ EKSİK!

Anasayfa   /    ASAYİŞ    /    POLİSTEN ŞOK UYGULAMA!

POLİSTEN ŞOK UYGULAMA!

Çorum’da polis ekiplerince gerçekleştirilen şok uygulamalarda, haklarında arama kararı bulunan 6 kişi yakalandı.

ASAYİŞ      04 Nisan 2024 - 12:28     0

POLİSTEN ŞOK UYGULAMA!

Çorum’da polis ekiplerince gerçekleştirilen şok uygulamalarda, haklarında arama kararı bulunan 6 kişi yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü’nün asayiş ve güvenliğin sağlanmasına yönelik çalışmaları devam ediyor. Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince 27 Mart-3 Nisan tarihleri arasında yapılan şok uygulamalar ile şüphe ve ihbar üzerine yapılan çalışmalar neticesinde çok sayıda silah ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

2 bin 611 şahsın GBT kontrolü yapıldığı uygulamalar sırasında haklarında çeşitli mahkemeler tarafından arama kararı bulunan 6 şahıs yakalanırken, 7 tabanca, 9 tüfek, 5 kuru sıkı tabanca ile 8 kesici ve delici alet olmak üzere toplam 29 adet silah, 12 adet şarjör, 428 adet fişek, 16 adet sentetik ecza maddesi, 1 gram metamfetamin maddesi, 1,6 gram esrar maddesi ile 4 adet uyuşturucu kullanım aparatı ile

27,5 litre kaçak alkol ve 1 adet çakar lamba ele geçirildi.

Uygulamalarda 27 kahvehane/kıraathane, 13 kafe, 28 çay ocağı, 5 oyun salonu ve 7 otopark kontrol edilirken ayrıca 685 araç kontrol edilirken bu araçlardan kurallara uymayan 5 araca 42 bin 688 TL idari para cezası karar tutanağı tanzim edildi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ