ÇORUM’DAN TELEBYAD’A KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ

Okuduğunuz haber
SABRIN SONU SELAMET OLDU

ÜLKÜCÜ HAREKETİ ASLA YILDIRAMAYACAKLAR

Anasayfa   /    Siyaset    /    SABRIN SONU SELAMET OLDU

SABRIN SONU SELAMET OLDU

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Çorum İl Başkanı Engin Erenler, Sarıgül’ün, ilk olağan genel kurultayda 635 geçerli oyun tamamını alarak yeniden genel başkanlığa seçildiğini açıkladı.

SİYASET      30 Eylül 2021 - 15:33     0

SABRIN SONU SELAMET OLDU

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Çorum İl Başkanı Engin Erenler, 2011 yılında dağa taşa yazılan “Çare Sarıgül” yazılarının sonucunu kurultayda gördüklerini belirterek, “Yapamazsın beceremezsin dediler, hep istifamı beklediler, taş çıksa da önüne takılsa dediler ama şunu bilemediler, Mustafa Sarıgül liderimi hesap edemediler” dedi.

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’ün, ilk olağan genel kurultayda 635 geçerli oyun tamamını alarak yeniden genel başkanlığa seçildiğini anlatan Erenler, kurultayın ardından yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: “Bizler yaptığımız bu kurultay ile Türkiye Değişim Partisi’nin emin adımlarla iktidara yürüdüğünü gösterdik. Bundan sonraki süreç için heyecanımız daha da arttı. Çalışmalarımıza daha da hız vereceğiz. Milletimiz için, geleceğimiz için bu ülkenin içinde bulunduğu bu durumdan kurtulması için emin adımlarla ilerliyoruz. Halkımız için, bu toprak için çalışmaya devam. Tebrikler Mustafa Sarıgül. Teşekkürler güzel ülkem” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ