KAÇAKÇILIK İÇİN HER YOLU DENİYORLAR

Okuduğunuz haber
ŞEHİRDE ÜRETİP, KÖYDE SATACAKLARDI
Anasayfa   /    ASAYİŞ    /    ŞEHİRDE ÜRETİP, KÖYDE SATACAKLARDI

ŞEHİRDE ÜRETİP, KÖYDE SATACAKLARDI

Çorum’da kent merkezinde sahte içki üretip köylerde satmaya çalışan 3 şüpheli yakalandı.

ASAYİŞ      24 Aralik 2021 - 11:21     0

ŞEHİRDE ÜRETİP, KÖYDE SATACAKLARDI

Çorum’da kent merkezinde sahte içki üretip köylerde satmaya çalışan 3 şüpheli yakalandı.

Yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı’nca, son zamanlarda meydana gelen ve halk sağlığını tehdit ederek ölümlere neden olan kaçak alkollü içki zehirlenmeleri üzerine sürdürülen çalışmalar kapsamında, kent merkezinde üretip köylerde satış yapmaya çalışan ve Emniyet Müdürlüğü sorumluluk bölgesinde ikamet eden 4 şüpheli şahsın adreslerine operasyon düzenlendi.

Gıda boyası ve renklendirici kullanmak suretiyle kaçak/sahte bandrollü alkollü içki üreten ve piyasaya satış yaptığı tespit edilen 4 şüpheli şahsın ikametlerinde yapılan adli aramada; toplam 29 adet çeşitli markalarda kaçak/sahte bandrollü alkollü içki, 1 adet ruhsatsız otomatik av tüfeği ve 25 adet boş alkollü içki şişesi ele geçirildi.

Olayla ile ilgili 3 şüpheli şahıs gözaltına alınarak adli tahkikata başlanırken, kaçak içki ile mücadele kapsamında faaliyetlere aralıksız devam edileceği bilgisi verildi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ