TAHSİN ŞAHİN, MAZBATDASINI ALDI

Okuduğunuz haber
ŞEHİRİÇİ TAŞIMADA ÖNEMLİ GELİŞME!

70 BİN DÖNÜM ARAZİ SUYA KAVUŞACAK

Anasayfa   /    Gündem    /    ŞEHİRİÇİ TAŞIMADA ÖNEMLİ GELİŞME!

ŞEHİRİÇİ TAŞIMADA ÖNEMLİ GELİŞME!

ULAŞ A.Ş. ÇEKİLDİ, BELEDİYE İŞLETECEK

GÜNDEM      21 Ocak 2022 - 12:42     0

ŞEHİRİÇİ TAŞIMADA ÖNEMLİ GELİŞME!

Çorum'da uzun süredir özel bir firma tarafından verilen toplu taşıma hizmetini artık Çorum Belediyesi üstlenecek.

Yeni sistemle birlikte vatandaşların toplu taşımadaki şikayetlerinin azaltılarak memnuniyet oranının artırılması amaçlanıyor.

Alınan bilgiye göre, son dönemde özellikle akaryakıt fiyatlarına gelen zamların ardından sektör temsilcileri zor duruma düştü. Artan maliyetleri karşılaşmakta güçlük çeken firma, belediyeden yardım istedi. Firma temsilcileri ile belediye yetkilileri arasında yapılan görüşmeler sonunda önemli bir karar alındı.

Firma temsilcilerinin tekliflerini değerlendiren belediye yönetimi, toplu taşıma hizmetlerinde tüm sorumluluğu üzerine aldı. Karşılıklı varılan yeni anlaşmaya göre, Çorum Belediyesi kendisine ait hatlarda kendi otobüs ve personelini çalıştıracak. Diğer hatlar için ise zarar oranına göre mali destek sağlanacak. Yeni sistemde kart dolumu, personel, ücretlendirme ve tahsilat dahil tüm iş ve işlemler Çorum Belediyesi tarafından yürütülecek.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ