ASIRLIK DUA GELENEĞİ!

Okuduğunuz haber
SEVGİ ENGELLERİ ORTADAN KALDIRIR

MEKTEBİNDE ŞEHADET OLAN BİR MİLLETİN KADERİNDE ESARET OLMAZ

Anasayfa   /    YAŞAM    /    SEVGİ ENGELLERİ ORTADAN KALDIRIR

SEVGİ ENGELLERİ ORTADAN KALDIRIR

İL BAŞKANI AHLATCI, ENGELLİ AİLELERE SÜRPRİZ ZİYARETTE BULUNDU.

YAŞAM      17 Haziran 2021 - 12:08     0

SEVGİ ENGELLERİ ORTADAN KALDIRIR

İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Sungurlu ilçesindeki engelli ailelerini ziyaret ederek moral verdi.

İl Yönetim kurulu üyeleri, Sungurlu İlçe Başkanı Metin Özsarı, İlçe Gençlik ve Kadın Kolları Başkanları ile birlikte engelli vatandaşlara sürpriz ziyaret gerçekleştiren İl Başkanı Ahlatcı, ziyaret ettikleri aile bireyleriyle yakından ilgilenip sorunlarına ortak oldu.

Ziyarette, hane halkını yakından tanıyıp istek ve taleplerini dinleyen Yusuf Ahlatcı, AK Parti olarak her zaman engelli vatandaşların ve ailelerinin yanlarında olduklarını söyledi.

Ahlatcı, “Engellerin bu kardeşlerimizin zihinlerinde ve uzuvlarında değil, onları eksik gören kalplerde olduğuna inanıyor, bu bilinci tüm topluma yaymak konusunda gayret göstermeye devam ediyoruz. Sosyal hayatta engellilerin yaşadığı sorunların farkında olmamız gerektiğinin de altını çizen Ahlatcı;  “Sevgi ile engelleri ortadan kaldırabiliriz. Çünkü engellilere saygı, onlara yaşama sevinci verir. Bu yüzden hepimizin birer engelli adayı bilinci ile hareket edip dezavantajlı grupların önündeki engelleri toplum olarak birlikte kaldırmamız gerekiyor” dedi.

Ziyaret ettikleri ailelerin mutluğunu da paylaşan Yusuf Ahlatcı, ev ziyaretlerini sürdüreceğini söyledi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ