BELEDİYE’DEN SEL SONRASI TEMİZLİK!

Okuduğunuz haber
SOSOYAL BİLİMLER 3. MEZUNLARINI VERDİ

ORTAKÖY’DE PEKMEZ ÜRETİMİNE VALİ DESTEĞİ!

Anasayfa   /    Eğitim    /    SOSOYAL BİLİMLER 3. MEZUNLARINI VERDİ

SOSOYAL BİLİMLER 3. MEZUNLARINI VERDİ

Çorum’un başarılı eğitim kurumlarından biri olan Özejder Sosyal Bilimler Lisesi’nde mezuniyet coşkusu yaşandı.

EĞİTİM      29 Haziran 2021 - 17:30     0

SOSOYAL BİLİMLER 3. MEZUNLARINI VERDİ

Çorum’un başarılı eğitim kurumlarından biri olan Özejder Sosyal Bilimler Lisesi’nde mezuniyet coşkusu yaşandı.

Pandemi sürecinde uzaktan eğitim veya kısa sürelide olsa yüz yüze eğitim vererek 2020-2021 eğitim öğretim yılı geride kalıyor. Okullarda da eğitim-öğretim yılının sona ermesi nedeniyle tatlı bir telaş ve heyecan yaşanıyor.

Bu okullardan biri de Özejder Sosyal Bilimler Lisesi oldu. 3. Dönem öğrencilerini mezun etmenin haklı gururunu yaşayan Özejder Sosyal Bilimler Lisesi’nde mezuniyet töreni gerçekleştirildi. Okul bahçesinde yapılan törene Çorum Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Hüseyin Kır ve Fatih Tophan, Milli Eğitim Şube Müdürü Arslan Arslan, Okul Müdürü Necmettin Ünal ile okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende Okul Müdürü Necmettin Ünal kürsüye gelerek, geride kalan eğitim-öğretim dönemini değerlendirdi. Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Kır ve Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan’ın konuşmalarının ardından ise, okulda dereceye giren ilk 3 öğrenciye ödülleri verildi.

Törende son olarak da öğrenciler, keplerini havaya fırlatarak, mezun olmanın sevincini yaşadılar.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ