SUNGURLU’DA DEĞİŞİME İLK ADIM!

Okuduğunuz haber
SUNGURLU’DA BAYRAM GELENEĞİ!

ZEHİR TACİRLERİ TUTUKLANDI

Anasayfa   /    Gündem    /    SUNGURLU’DA BAYRAM GELENEĞİ!

SUNGURLU’DA BAYRAM GELENEĞİ!

Ramazan Bayramı nedeniyle Sungurlu Kaymakamlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma programına çok sayıda katılım oldu.

GÜNDEM      15 Nisan 2024 - 12:40     0

SUNGURLU’DA BAYRAM GELENEĞİ!

Ramazan Bayramı nedeniyle Sungurlu Kaymakamlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma programına çok sayıda katılım oldu.

Kent Park Kafede düzenlenen programda yediden yetmişe herkes bir araya gelerek bayramlaştı.

Programda Kaymakam Mutlu Köksal, Belediye Başkanı Muhsin Dere, Başsavcı Mehmet Çepni, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yetik, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Görkem Güncan, Emniyet Müdür Vekili Celal Yüksel, AK Parti İlçe Başkanı Nuh Aluç, CHP İlçe Başkanı Ali Erayhan, MHP İlçe Başkanı Orhan Özyol, Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Seyfi Keyvanoğlu, şehit yakınları, gaziler, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri, oda başkanları, iş adamları, kamu kurum müdürleri, muhtarlar, protokol üyeleri ve ilçe halkı katılımcılarla bayramlaştı.

KAYMAKAM: KAPIMIZ HERKESE AÇIK

Kaymakam Mutlu Köksal, yaptığı konuşmada, “2 aylık süre içerisinde Sungurlu’da göreve başladık. El ele, gönül gönüle, hep birlikte, bütün paydaşlarımızla, hemşehrilerimizle birlik ve beraberlik içerisinde Sungurlu adına elimizden ne geliyorsa ve taşı taş üstüne koymaya hazır olduğumuzu belirtiyorum. Kapımız herkese açık. Hepinizin bayramını tebrik ediyorum. İnşallah nice güzel bayramlara” ifadelerini kullandı.

DERE: SUNGURLUMUZUN BU

BİRLİKTELİĞE İHTİYACI VARDI

Belediye Başkanı Muhsin Dere de tüm hemşehrilerinin bayramını kutlayarak, her zaman birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Muhsin Dere, “Ramazan ayının gidişinin burukluğu var ama bayramında sevincini yaşıyoruz. Bu güzel günü birliktelik içerisinde idrak ediyoruz. Allah hepinizden razı olsun. Sungurlumuzun bu birlikteliğe ihtiyacı vardı. Hep birlikte bunu sağlamış olduk. 1 Nisan’dan itibaren parti rozetimizi çıkardık. Sungurlumuzun geleceği için, gelecek nesiller için çalışacağız. Hep birlikte çalışacağız. Verdiğiniz güvene layık olmaya çalışacağız. Nice bayramlarda birlikte olmayı temenni ediyorum.” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ