BASAR VE NUGAY AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ!

Okuduğunuz haber
U17'LER FİNAL AŞKINA!

BOZUK PARA BULAMAYAN ESNAFTAN İLGİNÇ ÇÖZÜM

Anasayfa   /    SPOR    /    U17'LER FİNAL AŞKINA!

U17'LER FİNAL AŞKINA!

Ahlatcı Çorum FK U17 Takımı, yarın Türkiye finalleri ilk maçında İstanbul temsilcisi Beyoğlu Yeni Çarşıspor ile karşı karşıya gelecek.

SPOR      16 Nisan 2024 - 17:38     0

U17'LER FİNAL AŞKINA!

Ahlatcı Çorum FK U17 Takımı, yarın Türkiye finalleri ilk maçında İstanbul temsilcisi Beyoğlu Yeni Çarşıspor ile karşı karşıya gelecek.

Manavgat Ilıca Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşma saat 12.00'de başlayacak. Bugün sabah saatlerinde maçların oynanacağı Antalya'ya karayoluyla hareket eden ve öğleden sonra kamp yapacağı otele yerleşen Ahlatcı Çorum FK U17 Takımı'nda yarın oynanacak maç öncesi sakat ya da cezalı futbolcu bulunmuyor.

FİNALLERE NASIL GELDİLER?

Sezona U17 Gelişim Ligi 4. Grup'ta başlayan Ahlatcı Çorum FK, bu grupta Uşakspor, Isparta 32, Kırşehir SK, Karaman FK ve Tarsus İdman Yurdu takımlarıyla karşılaştı. Bu takımlarla oynadığı maçlar sonunda grubunu 28 puanla lider kapatan U17'ler, son 16 finallerine katılmaya hak kazandı.

YENERSE RAKİP KİM OLACAK?

Antalya'da yapılan son 16 final grubuna büyük umutlarla gelen Ahlatcı Çorum FK U17 Takımı, yarın oynayacağı maçı yenmesi halinde yarın saat 14.30'da yine aynı sahada oynanacak olan Batman Petrolspor- Menemenspor maçının galibiyle adını 4'lü finale yazdırmak için mücadele edecek. Temsilcimiz bu maçtan da galip ayrılması halinde ise Mayıs ayı içerisinde yapılacak olan final grubunda kupayı kaldırmak için tekrar Antalya'ya hareket edecek.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ