CEYLAN, ÖZEL EĞİTİM KURUMLARI İÇİN BAKAN NEBATİ İLE GÖRÜŞTÜ

Okuduğunuz haber
UĞURLUDAĞ’DA İSTİŞARE TOPLANTISI!

MHP’DEN MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASI!

Anasayfa   /    İLÇELER    /    UĞURLUDAĞ’DA İSTİŞARE TOPLANTISI!

UĞURLUDAĞ’DA İSTİŞARE TOPLANTISI!

Milliyetçi Hareket Partisi Uğurludağ İlçe Başkanı Şuayip İpek ilçede faaliyet gösteren esnaf ve vatandaşlarla İlçe binasında biraraya geldi.

İLÇELER      27 Aralik 2021 - 13:56     0

UĞURLUDAĞ’DA İSTİŞARE TOPLANTISI!

Milliyetçi Hareket Partisi Uğurludağ İlçe Başkanı Şuayip İpek ilçede faaliyet gösteren esnaf ve vatandaşlarla İlçe binasında biraraya geldi.

Kışın soğuk gecesinde sıcak çay eşliğinde gerçekleşen sohbette ülke ve ilçe gündemiyle alakalı konular üzerinde istişarelerde bulunuldu.

Son günlerde döviz kurundaki suni artış bahane edilerek uzun zamandır ekonomide olumsuz ve karamsar bir hava estirilmek istendiği dile getiren İpek, " Birtakım fırsatçıların da spekülatif ortamdan yararlanıp, temel ihtiyaç maddelerinin fiyatlarında aşırı artışlar yaptığı bunun neticesinde, ölçüsüz fiyat artışı furyası ve gerçek üstü piyasa şartları sebebiyle vatandaşlarımızın alım gücü düşmekle kalmamış, ekonomik sıkıntılara duçar olan halkın önemli bir kesimi temel ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanması ve en nihayetinde kur korumalı TL vadeli mevduat sisteminin hayata geçirilmesi üzerine, döviz kurunda uzun süredir biriken spekülatif köpük temizlenmeye başlamış, dolara koşma yarışı da sonlandırılmıştır" dedi.

Her kesimin elini taşın altına koyması gerektiğine vurgu yapan İpek, zamanı geldiğinde Uğurludağ'ın her paydaşının da sorumluluk alarak, halkın tükettiği temel ihtiyaç ürünlerinin fiyatlarında indirime gidileceğini ifade etti.

MHP olarak her zaman vatandaşın yanında ve faydasına olan her türlü fikre tam destek verdiklerini kaydeden İpek, parti olarak tüm unsurları ile vatandaşın yararına çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Samimi bir ortamda çay davetine icabet eden tüm vatandaşlara teşekkür eden İpek, her zaman MHP kapısının talep eden her vatandaşa açık olduğunu söyledi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ