ÇELTİKTE FİYAT MALİYET ARTIŞINI KARŞILAMAKTAN UZAK

Okuduğunuz haber
VALİ ÇİFTÇİ’YE STK’LARDAN TAM DESTEK!

AŞGIN, 2,5 YILLIK İCRAATLARINI ANLATTI

Anasayfa   /    Gündem    /    VALİ ÇİFTÇİ’YE STK’LARDAN TAM DESTEK!

VALİ ÇİFTÇİ’YE STK’LARDAN TAM DESTEK!

Çorum’da faaliyet gösteren ve İnsani Değerler Platformu içerisinde yer alan Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri Vali Mustafa Çiftçi’yi ziyaret ederek, Çorum’da genelevin kapatılması kararından dolayı desteklerini dile getirdiler.

GÜNDEM      12 Ekim 2021 - 17:13     0

VALİ ÇİFTÇİ’YE STK’LARDAN TAM DESTEK!

Çorum’da faaliyet gösteren ve İnsani Değerler Platformu içerisinde yer alan Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri Vali Mustafa Çiftçi’yi ziyaret ederek, Çorum’da genelevin kapatılması kararından dolayı desteklerini dile getirdiler.

Çorum Genelevinin, İl Hıfzısıhha Kurulu ile Zührevi Hastalıklar ve Fuhuşla Mücadele Komisyonu kararıyla faaliyette bulunmamasına destek vermek üzere İnsani Değerler Platformu Başkanı  Adem Arslan İle Çeşitli STK Başkanları Vali Mustafa Çiftçi’ye destek ziyaretinde bulundular.

Platform Vali Çiftçi'ye alınan kararla ilgili desteğini deklare etti.

İnsani Değerler Platformu tarafından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“İnsani Değerler Platformu olarak, şehrimizin sosyal ve idari yaşamında aldığınız kararların doğruluğunu görüyor ve önemsiyoruz. Hakkın, hukukun insani ve vicdani olarak kullanılması konusundaki hassasiyetinizi de takdir ediyoruz. Yetimin, öksüzün, yoksulun ve değeri hak eden tüm dezavantajlı kesimlerin yani kimsesizlerin kimsesi olma konusundaki çabanıza teşekkür ediyoruz.

İnsani Değerler Platformu olarak, kamuoyu önüne çıkan her kimse, kendi kişisel görüşünü söylerken/ifşa ederken; her hangi bir kurumu, kuruluşu yahut camiayı kötülemek, karalamak hakkına sahip olamayacağını düşünüyoruz. Kaldı ki ortada değerlendirilmesi gereken bir durum varsa sadece o değerlendirilir. Kendinize ait yanlış bir düşünce, bütün bir kitleye şamil kılınamaz. Elinizdeki kibriti gözünüze çok yaklaştırırsanız arkadaki ormanı kaybedersiniz. Özensiz açıklamalar ve düşünceler bizim nazarımızda geçersizdir. Sayın Valimiz, Çorum halkının bugüne kadar gelen talebine kayıtsız kalmamış ve en önemlisi de kadının izzet ve onurunun korunması konusunda en büyük adımın atılmasına öncülük ettiniz. Milleti millet yapan değerlerin en öndeki taşıyıcıları olan kadınlarımız üzerinden yapılan çirkin saldırılar da şahsınızın kararlı duruşu ile bertaraf edilmiştir.

Kadınlarımızı, toplumumuzun en hassas ve en değerli yapıtaşı olarak görüyoruz. Hiç kimsenin yahut herhangi bir kirli düşüncenin inisiyatifine bırakılamayacak kadar kutsal ve değerli varlıklarımızdır, onlar. Demokrasiyi ve hukuku önceleyen bir platform olarak kadınlarımızın demokratik ve hukuki haklarını sonuna kadar savunuyoruz.

Sayın Valimiz, Milleti bir ve beraber yapan unsurların savunucuları ve mimarları olarak, kadınlarımızı sermaye gibi gören ve hakikati ters yüz eden bu yaklaşımı kınıyor ve bir kere daha milletimizin engin ferasetine havale ediyoruz.”

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ