ÇORUMLU GÜREŞÇİ DÜNYA ŞAMPİYONU OLDU

Okuduğunuz haber
VALİLİK BAHÇESİNDE BAYRAMLAŞTILAR

ALİ DURAN ERDOĞAN VEFAT ETTİ

Anasayfa   /    Gündem    /    VALİLİK BAHÇESİNDE BAYRAMLAŞTILAR

VALİLİK BAHÇESİNDE BAYRAMLAŞTILAR

Çorum Valiliği ve Belediye tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen bayramlaşma töreni Valilik önünde gerçekleştirildi.

GÜNDEM      24 Temmuz 2021 - 12:19     0

VALİLİK BAHÇESİNDE BAYRAMLAŞTILAR

Çorum Valiliği ve Belediye tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen bayramlaşma töreni Valilik önünde gerçekleştirildi.

Bayramlaşma törenine Vali Mustafa Çiftçi, AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Ak Parti Çorum Milletvekilleri Oğuzhan Kaya ve Erol Kavuncu, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Hemşehrimiz Bekir Şahin, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Fatih Ağca, Ak Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Baro Başkanı Av. Kenan Yaşar, CHP İl Başkanı Mehmet Tahtasız, MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Bektaş, İlçe Belediye Başkanları, Ticaret Borsası Başkanı Naki Özkubat, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Kuran-ı Kerim tilaveti ve dua ile başlayan programda Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Hemşehrimiz Bekir Şahin, Ak Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Ak Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ve Vali Mustafa Çiftçi, yaptıkları konuşmalarda birlik ve beraberlik mesajları verdi.

 

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ