FATİH ERDAL, MOBİLYACILAR ODASI BAŞKANLIĞINA ADAY

Okuduğunuz haber
VEKİLLER, BAŞKANLARI MECLİS’TE MİSAFİR TTİ

CUMHUR İTTİFAKININ SİYASETİ ESER VE HİZMET SİYASETİDİR

Anasayfa   /    Gündem    /    VEKİLLER, BAŞKANLARI MECLİS’TE MİSAFİR TTİ

VEKİLLER, BAŞKANLARI MECLİS’TE MİSAFİR TTİ

AK Parti Çorum Milletvekilleri, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ilçe ve belde belediye başkanları ile bir araya geldiler.

GÜNDEM      20 Ekim 2021 - 17:32     0

VEKİLLER, BAŞKANLARI MECLİS’TE MİSAFİR TTİ

AK Parti Çorum Milletvekilleri, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ilçe ve belde belediye başkanları ile bir araya geldiler.

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, partisinin ilçe ve belde belediye başkanlarıyla birlikte Ankara’ya adeta çıkarma yaptı. Ahlatcı ve belediye başkanları, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Çorum Milletvekillerini de ziyaret ettiler.

AK Parti MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan ve Çorum Milletvekilleri Oğuzlar Kaya ile Erol Kavuncu, kendilerini ziyaret eden başkanlarla TBMM’de istişare toplantısı düzenlediler.

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan başkanlığındaki toplantıda özellikle de 22 Ekim Cuma günü Çorum’a gelecek olan Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli’nin ziyareti hakkında değerlendirmelerde bulunan milletvekilleri ve belediye başkanları, ilçelerde devam eden ve hayata geçirilmesi planlanan yatırımlar üzerine de çalışmalar yaptılar.

Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, belediye başkanlarını Gazi Meclis’te ağırlamaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirirken, nerede olurlarsa olsunlar tek gayelerinin memlekete hizmet olduğunun altını çizdi.

Belediye başkanlarından da ilçeleri ve beldeleri ile ilgili sorunları, talepleri doğrudan kendileriyle paylaşmalarını isteyen Milletvekili Ceylan, başkanların yerelde kendilerinin de Ankara’da Çorum için gece-gündüz demeden çalıştıklarını vurguladı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ