GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Okuduğunuz haber
VEKİLLERDEN MEMİŞ AİLESİNE TAZİYE!

FEYZA AŞGIN, KIZ YURDUNU ZİYARET ETTİ

Anasayfa   /    İLÇELER    /    VEKİLLERDEN MEMİŞ AİLESİNE TAZİYE!

VEKİLLERDEN MEMİŞ AİLESİNE TAZİYE!

AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan ve Oğuzhan Kaya koronavirüs yakalanarak hayatını kaybeden Bayat eski AK Parti İlçe Başkanı Sadık Memiş'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

İLÇELER      15 Kasim 2021 - 17:51     0

VEKİLLERDEN MEMİŞ AİLESİNE TAZİYE!

AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan ve Oğuzhan Kaya koronavirüs yakalanarak hayatını kaybeden Bayat eski AK Parti İlçe Başkanı Sadık Memiş'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Taziye ziyareti sırasında Ceylan ve Kaya'ya Bayat İlçe Başkanı Mehmet Fatih Balcıoğlu, İlçe Belediye Başkanı Ekrem Ünlü ve Teşkilat Üyeleri eşlik etti.

Merhum Sadık Memiş'in babası Arif Memiş ve Arif Memiş'e taziyelerini ileterek acılarını paylaşan  Milletvekili Ceylan ve Kaya, merhuma Allah’tan rahmet, kederli Memiş ailesine  sabır ve başsağlığı dileğinde bulundu.

Memiş ailesi ise taziye ziyaretinde bulunan Milletvekili Ceylan ve beraberindekilere  teşekkür etti.

Taziye ziyareti sonunda Merhum Sadık Memiş'in ruhuna Kuran-ı Kerim okundu ve dua edildi.

'BAYAT İLÇESİNE YAPILAN YATIRIMLARI ELE ALDILAR'

Taziye ziyaretinin ardından Belediye Başkanlığına geçerek Belediye Başkanı Ünlü ile görüşen Milletvekili Ceylan ile Kaya, Bayat İlçesi'ne yapılan hizmetlerin devam edeceğini söylediler.

Ceylan, yapımı devam eden Millet Bahçesi, Güneş Enerji Santrali, Doğalgaz, Gençlik Merkezi ve diğer yatırımları üzerine istişarelerde bulunulduğunu söyledi.

Yaptığı çalışmalar için Belediye Başkanı Ünlü'ye teşekkür eden Ceylan ile Kaya, "İlçe halkımızın yaşam standartını geliştirmek için yaptığı hizmetler için teşekkür ederiz" dediler.

GENÇ ÇİFTİN NİKAH MERASİMİNE KATILDILAR

Daha sonra Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan ile Oğuzhan Kaya, Bayat İlçe Başkanı Mehmet Fatih Balcıoğlu, İlçe Belediye Başkanı Ekrem Ünlü ve Teşkilat Üyeleri ile birlikte Bayat İlçe Belediye Meclis Üyesi Mustafa Tilci’nin  kızı Mihriban ile Arif Çiftinin nikah merasimine katıldılar.

Mihriban ve Arif çiftine mutluluklar dileyen Ceylan ile Kaya, "Allah sizlere vatanını, milletini, bayrağını ve devletini seven evlatlar yetiştirmeyi; ebeveynlerinize de hayırlı torunlar sevmeyi nasip eylesin" dediler.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ