ALACA ÇİFTÇİ MALLARINI KORUMA BİRLİĞİ’NE YENİ BAŞKAN

Okuduğunuz haber
ÇORUM’UN TARİHİNE GEÇECEK ÇALIŞMALARA İMZA ATACAĞIZ

KAZIM CANBOLAT VEFAT ETTİ

Anasayfa   /    Gündem    /    ÇORUM’UN TARİHİNE GEÇECEK ÇALIŞMALARA İMZA ATACAĞIZ

ÇORUM’UN TARİHİNE GEÇECEK ÇALIŞMALARA İMZA ATACAĞIZ

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, 2024-2029 döneminde Çorum’un tarihine geçecek çalışmalara imza atacaklarını söyledi.

GÜNDEM      03 Mayis 2024 - 16:58     0

ÇORUM’UN TARİHİNE GEÇECEK  ÇALIŞMALARA İMZA ATACAĞIZ

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, 2024-2029 döneminde Çorum’un tarihine geçecek çalışmalara imza atacaklarını söyledi.

Başkan Aşgın, geçtiğimiz 5 yılda edindikleri tecrübeyle yeni dönemde çok daha güzel çalışmaları hayata geçireceklerine vurgu yaptı.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Birim Müdürleri Değerlendirme ve İstişare Toplantısı’nda belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile bir araya geldi. Başkan Aşgın, 2024-2029 dönemin ilk toplantısında belediye hizmetlerle ilgili genel bir değerlendirme yaparak yeni döneme dair hedeflerini ortaya koydu. Başkan Aşgın, ekip çalışmasının önemini vurgulayarak sahada aktif olunmasına, tasarrufa ve kamu kaynaklarının dikkatli kullanılmasına dikkati çekti.  

 

BAŞKAN AŞGIN EKİBİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Geçtiğimiz 5 yıllık süreç görev yapan ve yeni dönemde görev alan birim müdürlerine teşekkür ederek konuşmasına Başlayan Başkan Aşgın, çalışma arkadaşlarıyla birlikte şehrin estetik ve kültürel gelişimine önemli katkılar sağladıklarını vurguladı.  İlk dönemde şehrimizin özellikle estetik bakımından silüetini değiştiren dokunuşlarımız, adeta bir ressamın resim yapması, bir şairin şiir yazması, bir fotoğraf sanatçısının fotoğraf çekmesi gibiydi. Biz öyle hissederek yaptık ve bu noktada da şehrimizin suretine, kalbine, kimliğine bir dokunuş yaptık. Tekrar şehrimizi tarihi değerleriyle, kimliğiyle ayağa kaldırmak noktasında büyük bir özveriyle, büyük bir gayretle çalışarak güzel neticeler aldık. Önümüzdeki dönem bunları daha da yapacağız. Şehrimizi daha da güzelleştireceğiz, şehrimizdeki o barış ve sevgi iklimine verdiğimiz katkıyı daha da arttıracağız.” dedi.

 

“7/24 HEMŞEHRİLERİMİZİN HİZMETİNDE OLACAĞIZ”

Konuşmanın devamında, yeni dönemin getireceği değişikliklerden ve beklentilerinden bahseden Başkan Aşgın, özellikle müdürlerden sahada daha aktif olmaları ve işleri yakından takip etmeleri çağrısında bulundu. Başkan Aşgın, tasarrufa ve belediyenin kamu kaynaklarını etkin bir şekilde kullanmasıyla ilgili de hassas davranılmasını isteyerek, halkın beklentilerine karşılık vermek ve güvenlerini boşa çıkarmamak için gece gündüz demeden çalışacaklarını söyledi.  Belediyedeki tüm kardeşlerimiz, başta başkan yardımcılarımız ve müdürlerimiz olmak üzere mesai arkadaşlarımızla bunu hep beraber başaracağız. Asla mesai mefhumu gözetmeden, gece gündüz demeden 7/24 hemşehrilerimizin hizmetinde olacağız. Bir yandan yeni yatırımları ve projeleri hayata geçirirken öbür yandan şehrimizdeki barış ve kardeşlik iklimine de katkı sunmanın gayreti içerisinde olacaklarını ifade eden Başkan Aşgın “Kardeşliğin, sevginin, barışın merkezi olan şehrimizde, barış iklimini çok daha yukarılara taşıyacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ