POKEM İNŞAATI BAŞLADI

Okuduğunuz haber
ÖZEL IDARE’YE YENİ ARAÇLAR!

ESKİ KOCA DEHŞETİ!

Anasayfa   /    Gündem    /    ÖZEL IDARE’YE YENİ ARAÇLAR!

ÖZEL IDARE’YE YENİ ARAÇLAR!

Çorum İl Özel İdaresi, araç filosunu genişletmeye devam ediyor.

GÜNDEM      02 Mayis 2024 - 18:45     0

ÖZEL IDARE’YE YENİ ARAÇLAR!

Çorum İl Özel İdaresi, araç filosunu genişletmeye devam ediyor.

Özel İdare araç filosuna 4 araç daha katılırken, Yol ve Ulaştırma Hizmetleri Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılmak üzere Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından DMO aracılığı ile 2 adet 2024 model Mercedes Arocs Marka Kombine Sathi kaplama aracı satın alındı.

Çorum İl Özel İdaresi Çevre Kontrol ve Koruma Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılmak üzere Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından DMO aracılığı ile 1 adet 2024 model Isuzu Marka Araç üzerine çöp konteynır yıkama aracı alındı. Araç bedelinin tamamı Çevre Şehircilik ve İklim Bakanlığı tarafından kuruma hibe edildi.

Çorum İl Özel İdaresi Çevre Kontrol ve Koruma Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılmak üzere Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından DMO aracılığı ile 1 adet 2024 model Efe Marka Çöp Transfer Römorku alındı. Araç bedelinin tamamı Çevre Şehircilik ve İklim Bakanlığı tarafından kuruma hibe edildi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ