TAHTASIZ, UĞURLUDAĞLILARLA GÖRÜŞTÜ

Okuduğunuz haber
YENILENEN ÖZDİLEK AHL’DE AÇILDI

KOÇHİSAR'IN SUYU SOHBAHAR’DA AKACAK

Anasayfa   /    Ekonomi    /    YENILENEN ÖZDİLEK AHL’DE AÇILDI

YENILENEN ÖZDİLEK AHL’DE AÇILDI

En popüler markaları çatısı altında toplayan AHL PARK AVM, yeni markaları ve yenilenen mağazaları ile kaliteli hizmet anlayışı sunmayı sürdürüyor. AHL PARK AVM’de yer alan Özdilek Mağazası, yenilenen mağazası ile ziyaretçilerini bekliyor.

EKONOMİ      03 Haziran 2021 - 10:29     0

YENILENEN ÖZDİLEK AHL’DE AÇILDI

Çorum’da Eğlence ve Yaşam Merkezi olarak binlerce ziyaretçi ağırlayan AHL PARK AVM, ulusal ve uluslararası birçok markaya ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

Çorum ve çevre bölgelerden ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği AHL PARK AVM’de, misafirlere daha kaliteli ve keyifli bir alışveriş deneyimi sunan Özdilek Mağazası, AHL PARK’ta, 2. katta yeniden hizmete girdi.

Yeni konsept mağazası ile hizmet vermeye devam edecek olan Özdilek, ev tekstilinde geniş ürün yelpazesi ve kaliteli ürünleri ile herkese hitap ediyor.

Özdilek Ev Tekstili Mağazası, havlu, bornoz, nevresim takımı, bebek ve çocuk ürünleri, mutfak ürünleri gibi birçok farklı ürün seçeneği sunuyor.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ