SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ÜCRETSİZ ULAŞIM SÜRESİ UZATILDI

Okuduğunuz haber
YILMAZ KAYA, GENEL BAŞKANLIĞA ADAY

PARK SAYISI 247’YE ÇIKTI

Anasayfa   /    Gündem    /    YILMAZ KAYA, GENEL BAŞKANLIĞA ADAY

YILMAZ KAYA, GENEL BAŞKANLIĞA ADAY

Çorum Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı ve aynı zamanda Çorum Ticaret Borsası Meclis Başkanı Yılmaz Kaya, Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Genel Başkanlığına aday oldu.

GÜNDEM      08 Kasim 2021 - 11:00     0

YILMAZ KAYA, GENEL BAŞKANLIĞA ADAY

Çorum Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı ve aynı zamanda Çorum Ticaret Borsası Meclis Başkanı Yılmaz Kaya, Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Genel Başkanlığına aday oldu.

Çorum’da başarılı çalışmalarıyla kendisini ispatlayan Yılmaz Kaya, birliğin genel başkanlığı için kolları sıvadı.

Yılmaz Kaya, Erzincan Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Faruk Günay, Denizli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı İsmail Topaloğlu, Amasya Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Güner Aslan ve Çorum Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Uysal ile birlikte Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli ile görüşerek, Türkiye Damızlık Sığır Birliği Genel Başkanlığına aday olduklarını belirtti

Kaya, 16 Kasım'da yapılacak olan Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Genel Başkanlığı ve yönetim kurulu seçimlerine kendi yönetim kurulunu oluşturarak adaylığını açıkladı.

“ÇORUM’DA ELDE EDİLEN BAŞARIYI,

TÜRKİYE GENELİNE YAYACAĞIZ”

Hedeflerinin Türkiye'deki bütün damızlık sığır yetiştiriciliği birliklerinin faaliyetlerini artırmak, onları desteklemek ve güç birliği yaparak ülke hayvancılığına katkı sunmak olduğunu belirten Kaya, bu noktada destek istedi.

Yılmaz Kaya, 4 yıldır Çorum'da Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanlığını yürütüyordu. Bu dönemde birlik bünyesinde birçok proje üreten Kaya, bu projeler ve alınmış olan ekipmanlarla üretimi artırarak üyelerinin hizmetine sundu. Çorum'da yapılan bu çalışmaların daha fazlasını Türkiye'deki bütün damızlık sığır yetiştiricileri birliklerinde organizeli şekilde destekleyerek; ülkemiz hayvancılığına katkı sunmayı hedeflediklerini anlatan Kaya, delegelerin takdirleriyle göreve geldiklerinde birinci önceliklerinin ülkemizde hayvan ıslahı olduğunu, ırk özelliklerini düzelterek verim artışı hedeflediklerini ve bunun için gayretli şekilde çalışacaklarını, bütün kurum ve kuruluşlarla işbirliği içerisinde olacaklarını belirtti.

Kendi ilinde yoğun çalışmalar yürüten Kaya, bu zorlu göreve talip olurken önce Allah'a, sonra ekibine, ülkemizde görev yürüten diğer damızlık sığır yetiştiricileri birlik başkanlarına ve delegelerine güvendiğini belirtti. Kaya, “Çorum’da görev yapan bütün sivil toplum kuruluşlarının ve tüm hemşerilerimin bu zorlu görevde desteğini ve duasını bekliyorum” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ