FARZDAN EVVEL FARZ VARDIR

Okuduğunuz haber
YOLLARDA SORUN YOK!

AŞI SORUNU BİLİMİN IŞIĞINDA ÇÖZÜLMELİ

Anasayfa   /    Siyaset    /    YOLLARDA SORUN YOK!

YOLLARDA SORUN YOK!

Milletvekili Kavuncu, yol yatırımları ile ilgili ödenek sıkıntısı olmadığını, bir süre ara verilen çalışmalara da yeniden başlandığını açıkladı

SİYASET      31 Mayis 2021 - 14:16     0

YOLLARDA SORUN YOK!

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Çorum’da yapımı devam eden yol yatırımları ile ilgili olarak her hangi bir sorunun olmadığını açıkladı.

Çorum Time, Heri Haber, Kentin Gündemi, Çorum News, Çorum Gündemi, Çorum Sabah ve DM TV internet haber sitelerinin sosyal medya hesaplarından yayınlanan “Analiz” programına konuk olan Milletvekili Erol Kavuncu, Karayolları yatırımları hakkında da açıklamalarda bulundu.

Çevre illerin hizmet noktasında hepsinin hedefinde Çorum olduğunu ifade eden Kavuncu, bazı karayolları yatırımları ile ilgili gecikmelerden kaynaklı olarak bir algı olduğunu ve birilerinin de bunu köpürttüğünü dile getirdi.

19 yıllık AK Parti iktidarı döneminde Çorum’a yapılan yatırım miktarının 24 milyar TL olduğunu açıklayan Milletvekili Kavuncu, bazı çevre illere karayolları bakımından yapılan yatırımların toplamının Kırkdilim kadar olmadığını söyledi.

İskilip yolu ile ilgili bir süre önce kış şartları nedeniyle müteahhit firmanın verdiği aradan dolayı “İskilip yolu yine kaldı, müteahhidi iflas etti, bir daha yapılmayacak” gibi söylentiler çıkarıldığını anlatan Kavuncu, böyle bir durumun olmadığını, müteahhit firmanın çalışmalarına yeniden başladığını kaydetti. Kavuncu, İskilip yolunun bu sene Kızılırmak Köprüsü’ne kadar bitirileceğini bildirdi.

Kavuncu, Kırkdilim’de de inşaat firmasının başka sebeplerden dolayı çalışmalarına ara verdiğini, ancak kısa süre içerisinde yeniden çalışmalara başlanacağını, ödenek konusunda bir sıkıntı olmadığını, inşaatı üstlenen firmanın da Türkiye’nin önemli firmalarından biri olduğunu kaydetti.

Mecitözü yolunda çalışmaların sürdüğünü, Ortaköy yolunda da Cemilbey-Ortaköy arasının ihale tarihinin belli olduğunu anlatan Milletvekili Kavuncu, Alaca, Boğazkale, Uğurludağ ve İskilip’te yollarla ilgili çalışmaların da devam ettiğini dile getirdi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ