YILIN HER GÜNÜ HALKIN ARASINDAYIZ

Okuduğunuz haber
ZANAATKARLARDAKİ GELİŞME ESNAFI SEVİNDİRİYOR

RENLER: AŞGIN ÇORUM’U TAŞ DEVRİNE DÖNDÜRDÜ

Anasayfa   /    Gündem    /    ZANAATKARLARDAKİ GELİŞME ESNAFI SEVİNDİRİYOR

ZANAATKARLARDAKİ GELİŞME ESNAFI SEVİNDİRİYOR

ÇESOB Başkanı Recep Gür ve Bakkallar Odası Başkanı Özkan Şanal, kooperatifi ziyaret ederek çalışmaları yerinde gördü

GÜNDEM      18 Eylül 2021 - 14:28     0

ZANAATKARLARDAKİ GELİŞME ESNAFI SEVİNDİRİYOR

Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Recep Gür,  S.S. Çorum Zanaatkarlar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’ni ziyaret etti.

Bakkallar ve bayiler Odası Başkanı Özkan Şanal, S.S. 32 Nolu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Hasan Eker ile birlikte yapımına devam edilen Zanaatkarlar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’ne giden ÇESOB Başkanı Recep Gür, Kooperatif Başkanı Mustafa Fındıkcı, yönetim kurulu üyeleri Numan Özçetin ve Yalçın Keşçi ile yüklenici firma yöneticileri ile görüştü.

Kooperatif Başkanı Mustafa Fındıkcı, Recep Gür ve beraberindekilere kooperatif inşaat alanını gezdirdi. Yüklenici firma yöneticileri tarafından da çalışmalar hakkında Gür ve beraberindekilere çalışmalar hakkında bilgiler verildi.

Kooperatif yönetimi ve yüklenici firmanın uyumlu ve başarılı çalışmaları neticesinde büyük bir mesafe kat edilen kooperatif inşaat alanındaki gelişmelerin esnaf adına sevindirici olduğunu söyleyen ÇESOB Başkanı Recep Gür, kooperatif başkan ve yönetimi ile yüklenici firmayı tebrik etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Zanaatkarlar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Mustafa Fındıkcı ise, göreve başladıkları günden itibaren kendilerine güven duyan üyelerin bu güvenine layık olmak adına gece-gündüz demeden çalıştıklarını dile getirdi.

Fındıkcı, yönetim kurulu üyeleri ve fedakarca çalışan yüklenici firma Par Plastik ve İnşaat San. Tic. Ltd. Şti. yöneticilerine de ayrıca teşekkür etti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ