AK GENÇLER GÖNÜL SOFRALARINDA BULUŞTU

Okuduğunuz haber
11 ÖĞRENCİ HASTANELİK OLDU

MİNİKLER SEVİMLİ DOSTLARI AÇ BIRAKMADI

Anasayfa   /    SAĞLIK    /    11 ÖĞRENCİ HASTANELİK OLDU

11 ÖĞRENCİ HASTANELİK OLDU

İskilipli Atıf Hoca Öğrenci Yurdu’nda kalan 11 öğrenci, hastanelik oldu.

SAĞLIK      05 Nisan 2022 - 16:49     0

11 ÖĞRENCİ HASTANELİK OLDU

İskilipli Atıf Hoca Öğrenci Yurdu’nda kalan 11 öğrenci, hastanelik oldu.

Çorum Valiliği tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, 1.500 Kapasiteli İskilipli Atıf Hoca Yurdumuzda barınan 1.062 öğrenciden 11 öğrencinin sabah 08.30 ve 11.00 saatleri arasındaki farklı zaman dilimlerinde yurt müdürlüğüne bulantı, kusma ve benzer şikayetlerle müracaat ettiği bildirildi.

Açıklamada, “İvedi olarak yurt müdürlüğümüzce ambulans çağrılarak sağlık kuruluşlarına öğrencilerimiz yönlendirilmiştir. 11 öğrencimizden tamamının tedavisi ayakta tamamlanmış olup, öğrencilerimiz taburcu edilmişlerdir. Söz konusu öğrencilerimizin tahlil sonuçlarında herhangi bir olumsuz bulguya rastlanmamıştır. Konu ile ilgili Valiliğimiz tarafından inceleme başlatılmış olup, süreç tarafımızdan titizlikle takip edilmektedir” denildi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ