ÇORUM’UN DEĞERLERİNİ AYAĞA KALDIRIYORUZ

Okuduğunuz haber
117 HIRSIZLIK OLAYINDA 131 ŞÜPHELİ YAKALANDI

ÇORUM’A 1 KATRİLYONLUK YATIRIM!

Anasayfa   /    ASAYİŞ    /    117 HIRSIZLIK OLAYINDA 131 ŞÜPHELİ YAKALANDI

117 HIRSIZLIK OLAYINDA 131 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Toplamda (117) hırsızlık olayında (131) şüpheli hakkında adli soruşturma başlatıldı.

ASAYİŞ      04 Temmuz 2022 - 16:32     0

117 HIRSIZLIK OLAYINDA  131 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Çorum’da İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde meydana gelen “Hırsızlık” olaylarının araştırılması, faillerinin tespit edilerek yakalanması çalışmalarına, oluşturulan “Özel Ekipler” tarafından kesintisiz olarak devam ediliyor.      

2022 yılı (6) aylık dönemde yürütülen etkili operasyonlar neticesinde; (45) Bağ, Bahçe ve Tarladan Hırsızlık olayı aydınlatılarak, (26) şüpheli, (22) Evden Hırsızlık olayı aydınlatılarak, (30) şüpheli, (14) İş Yerinden Hırsızlık olayı aydınlatılarak, (35) şüpheli, (10) Baz İstasyonlarından Hırsızlık olayı aydınlatılarak, (3) şüpheli, (12) Diğer Hırsızlık olayı aydınlatılarak, (13) şüpheli, (9) Kamu Kurum ve Kuruluşlarından Hırsızlık olayı aydınlatılarak, (16) şüpheli, (3) Haberleşme ve Enerji Nakil Kablosu Hırsızlığı olayı aydınlatılarak, (5) şüpheli, (2) Otodan Hırsızlık olayı aydınlatılarak, (3) şüpheli yakalandı.

Toplamda (117) hırsızlık olayında (131) şüpheli hakkında adli soruşturma başlatıldı.

Çorum İl Jandarma Komutanlığı vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması, meydana gelebilecek hırsızlık olaylarının önlenmesine yönelik önleyici tedbirlere ve şüphelilerin yakalanması çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Vatandaşlara özellikle hırsızlığa konu olabilecek eşyalarını yeteri kadar emniyet tedbiri almadan açıkta bırakmaması, hobi bahçelerinde bulunan evlerin kapı/pencerelerini kilitli bir şekilde bulundurması ve karşılaşılan şüpheli durumların 112 Acil Çağrı Merkezi üzerinden Jandarma’ya bildirilmesi olayların önlenmesi ve aydınlatılmasına büyük katkı sağlayacağı uyarısı yapıldı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ