15 TEMMUZ İHANETE KARŞI MİLLETİN ŞANLI DİRENİŞİDİR

Okuduğunuz haber
15 TEMMUZ BİR MİLLETİN DİRENİŎİNİN DESTANIDIR

ÇORUM FK’NIN YENİ HOCASI NOBRE OLDU

Anasayfa   /    Gündem    /    15 TEMMUZ BİR MİLLETİN DİRENİŞİNİN DESTANIDIR

15 TEMMUZ BİR MİLLETİN DİRENİŞİNİN DESTANIDIR

DEVA Partisi Çorum İl Başkanı Elvan Can Çabuk, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle yazılı bir mesaj yayınmadı.

GÜNDEM      14 Temmuz 2022 - 14:46     0

15 TEMMUZ BİR MİLLETİN  DİRENİŞİNİN DESTANIDIR

DEVA Partisi Çorum İl BaÅŸkanı Elvan Can Çabuk, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle yazılı bir mesaj yayınmadı.

Mesajında,15 Temmuz’un FETÖ terör örgütünün hain darbe giriÅŸiminin yıl dönümü olduÄŸunu belirten Çabuk, “Ülkesine, bayrağına, toprağına, demokrasisine, ailesine ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün mirasına sahip çıkan vatansever ÅŸehitlerimizin ise onurlu mücadelede aramızdan ayrılışlarının yıl dönümü” dedi.

Yüz yıllardır bu vatan topraklarını kanlarıyla koruyan asil Türk milletinin bir kez daha bu vatan için koÅŸulsuz ÅŸartsız canını siper ettiÄŸi o hain FETÖ darbe giriÅŸiminin acı hatırasının dün gibi aklımızda olduÄŸunu ifade eden Elvan Can Çabuk, “Devletin her kademesine konumlandırılmış, iÅŸlemiÅŸ bu hain giriÅŸimlerin bir daha asla ortaya çıkmamak üzere yok olmaları için bizlerin ve büyük Türk milletinin gerekirse bir kez daha hiç düÅŸünmeden canını ortaya siper edeceÄŸinden kimsenin ÅŸüphesi olmasın.

Devlet dışında hiçbir oluÅŸumun vatanımıza, toprağımıza ve halkımıza el sürmesine asla ve asla izin vermeyeceÄŸiz ve ülkemizi asla bu hain oluÅŸumlara teslim etmeyeceÄŸiz. Biz ÅŸanlı Türk milleti asla bitmeyiz, bitmeyeceÄŸiz.

Bu vesile ile 15 Temmuz hain FETÖ darbe giriÅŸiminde vatan, bayrak, demokrasi ve bu cennet vatanın her karış toprağı için kendini siper eden, vatanı için canını veren kutsal ÅŸehitlerimizi ve gazilerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyor, kıymetli aileleri ve yüce Türk halkına baÅŸsaÄŸlığı diliyorum” ifadelerine yer verdi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ