ORTAKÖYLÜ KADINLARA KÜLTÜR GEZİSİ!

Okuduğunuz haber
ÇORUM€™DA GÃŒREÅŽ ALTYAPISI İYİ DURUMDA!

PAZARLARDA DENETİMLER SÜRÜYOR

Anasayfa   /    SPOR    /    ÇORUM’DA GÜREÅž ALTYAPISI İYİ DURUMDA!

ÇORUM’DA GÜREŞ ALTYAPISI İYİ DURUMDA!

Olimpiyat Şampiyonu güreşçiler Taha Akgül ile Rıza Kayaalp Çorum’a gelerek Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ı makamında ziyaret etti.

SPOR      03 Ekim 2024 - 14:20     0

ÇORUM’DA GÜREŞ ALTYAPISI İYİ DURUMDA!

Olimpiyat Åžampiyonu güreÅŸçiler Taha Akgül ile Rıza Kayaalp Çorum’a gelerek Belediye BaÅŸkanı Dr. Halil İbrahim AÅŸgın’ı makamında ziyaret etti.

Åžampiyon güreÅŸçiler Çorum Belediyesi Gençlikspor Kulübü güreÅŸçilerini de ziyaret ederek hediyeler verdi.

Türkiye GüreÅŸ Federasyonu BaÅŸkan Adayı Taha Akgül ve yönetim ekibinde bulunan Rıza Kayaalp Belediye BaÅŸkanı Dr. Halil İbrahim AÅŸgın’ı makamında ziyaret ederek güreÅŸe verdiÄŸi destekten dolayı teÅŸekkür ettiler. Ziyarette Çorum Belediye BaÅŸkan Yardımcısı aynı zamanda Çorum Belediyespor Kulüp BaÅŸkanı İsmail YaÄŸbat, Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürü Nadir Solak, Çorum Belediyespor Gençlik ve Spor Kulübü GüreÅŸ Antrenörü Levent Kaleli de yer aldı. Belediye BaÅŸkanı Dr. Halil İbrahim AÅŸgın ile bir süre sohbet eden ÅŸampiyon güreÅŸçiler daha sonrasında Çorum Belediyesi Gençlikspor Kulübü güreÅŸçilerini ziyaret etti.

“ÇORUM HER ZAMAN GÜREÅžTE

ÖNEMLİ BİR YER OLMUÅžTUR”

Kariyerinde olimpiyat, dünya ve Avrupa ÅŸampiyonlukları bulunan Türkiye GüreÅŸ Federasyonu BaÅŸkan Adayı Taha Akgül Çorum’un güreÅŸte çok önemli bir noktada olduÄŸunu belirterek Belediye BaÅŸkanı Dr. Halil İbrahim AÅŸgın’a güreÅŸ sporuna verdiÄŸi desteklerden dolayı teÅŸekkür etti. Akgül “Çorum her zaman güreÅŸte önemli bir yer olmuÅŸtur. Son olarak süper ligde ikinci oldular. Belediye BaÅŸkanımız Dr. Halil İbrahim AÅŸgın güreÅŸe çok büyük destekler veriyor. GüreÅŸ bizlerin ata sporu, özellikle Anadolu bu iÅŸin kaynağı. Çorum’a genç sporcu kardeÅŸlerimizi ziyaret etmek için geldik. Onların heyecanlarını görebiliyoruz. Bizlerde ÅŸampiyon aÄŸabeylerimiz geldiÄŸinde heyecanlanıyor ve onlara imrenerek bakıyorduk. Ben tekrar Belediye BaÅŸkanımız Dr. Halil İbrahim AÅŸgın’a Türk güreÅŸine verdiÄŸi desteklerden dolayı teÅŸekkür ediyorum” dedi.

“ÇORUM’DA GÜREÅž ALTYAPISININ OLDUKÇA İYİ DURUMDA”

GüreÅŸin daha büyük baÅŸarılara ulaÅŸabilmesi için altyapının çok önemli olduÄŸunu belirten Milli GüreÅŸçi  Rıza Kayaalp de Çorum’da güreÅŸ alt yapısının oldukça iyi durumda olduÄŸunu vurguladı. Ata sporunu ayakta tutan en önemli etkenin belediyeler olduÄŸunun altını çizen Kayaalp, “Genç güreÅŸçi kardeÅŸlerimizi ziyaret ederek onlara baÅŸarılar dilemek istedik. Ata sporumuz ülkemizde çok önemli. Bu dalda büyük baÅŸarılara imza atıyoruz. Alt yapının geliÅŸmesi dünya ve Avrupa ÅŸampiyonlarının çıkması adına çok önemli. Belediye kulüplerimiz bu konuda çok önem arz ediyor. Çorum Belediyesi baÅŸkanına ve ekibine güreÅŸe verdikleri desteklerden dolayı çok teÅŸekkür ediyorum. Ülkemizde ata sporumuzu ayakta tutan en önemli kulüpler belediyeler. Ben inanıyorum ki buradaki genç kardeÅŸlerimiz Avrupa ve dünya ÅŸampiyonlukları çıkaracaklar” ifadelerini kullandı.  

Çorum Belediyesi Spor Kulübü GüreÅŸ Takımı’nı ziyaret eden Taha Akgül ve Rıza Kayaalp güreÅŸçilerle bir süre sohbet ederek milli takım eÅŸofmanı hediye etti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ