MUHASEBECİLER YENİ YÖNETİMİNİ SEÇTİ

Okuduğunuz haber
AŎGIN FETİH KUTLAMALARINA KATILDI

MHP’Lİ RÜSTEM YAŞAR VEFAT ETTİ

Anasayfa   /    Gündem    /    AÅžGIN FETİH KUTLAMALARINA KATILDI

AŞGIN FETİH KUTLAMALARINA KATILDI

Başkan Aşgın, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’nde ilk fidan dikimi ve İstanbul’un Fethi kutlamalarına katıldı.

GÜNDEM      30 Mayis 2022 - 11:17     0

AŞGIN FETİH KUTLAMALARINA KATILDI

BaÅŸkan AÅŸgın, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’nde ilk fidan dikimi ve İstanbul’un Fethi kutlamalarına katıldı.

AÅŸgın, Millet Bahçesi ilk fidan dikim töreni ve İstanbul’un fethi kutlamalarında Belediye BaÅŸkanı Dr. Halil İbrahim AÅŸgın, İstanbul’un Fethi’nin 569. Yılı etkinlikleri ve Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’nde düzenlenen ilk fidan dikim törenine katıldı.

Çevre, Åžehircilik ve İklim DeÄŸiÅŸikliÄŸi Bakanı Murat Kurum’un daveti üzerine törende yerini alan BaÅŸkan AÅŸgın, programa Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk ile katıldı.

Yaklaşık 560 bin kiÅŸinin katıldığı programda konuÅŸan CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, bilimden teknolojiye, sanattan spora her alanda verilen mücadelenin gaza mertebesinde olduÄŸunu ifade etti. GeleceÄŸimizi emanet edeceÄŸimiz bugünkü çocuklarımızı çok iyi yetiÅŸtirmemiz gerektiÄŸini ifade eden CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, “Bugün Fatih yoluna giden evlatlarımızdan Allah razı olsun. İstanbul'un fethi ustaca hazırlıkların emsalsiz fedakârlıkların neticesinde gerçekleÅŸmiÅŸtir. Tarihimizde kolay hiçbir zafer yoktur. İstanbul'un fethi Anadolu’nun ebedi Türk yurdu olacağının mührüdür. Atasından aldığı iÅŸareti takip eden gençler olduÄŸu sürece bu milletin önüne kimse kesemez. Bu alan İstanbul’un en büyük Millet Bahçesi olacak. Millet Bahçesi yaparak İstanbul halkının hizmetine sunuyoruz. 145 bin fidan ve aÄŸaç dikilecek. Spordan kitap okumaya, yürüyüÅŸe, fuardan müzeye kadar her türlü faaliyetin yürütüleceÄŸi bir alan olacak.” dedi.

5 milyon 61 bin metrekarelik alanda inÅŸa edilen Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi ilk fidan dikimi töreninde yerlerini aldıkların ifade eden BaÅŸkan AÅŸgın, “1453 tarihine ithafen toplam 145 bin 300 aÄŸacın toprakla buluÅŸacağı Millet Bahçesi için ilk fidan dikim töreninde bizler de yerimizi aldık. Bu güzel eserin İstanbul'a kazandırılmasında en büyük emeÄŸe sahip olan CumhurbaÅŸkanımız Recep Tayyip ErdoÄŸan baÅŸta olmak üzere Çevre, Åžehircilik ve İklim DeÄŸiÅŸikliÄŸi Bakanımız Murat Kurum ve emeÄŸi geçen herkese teÅŸekkür ediyor, aziz milletimize hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuÅŸtu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ