TEKSTİL ATÖLYESİ PROJESİ İLE ÖDÜL ALDI

Okuduğunuz haber
ABDULLAH ATEŞ VEFAT ETTİ

ZANAATKARLAR’DA BAŞARILI ÇALIŞMAYI GÖRMEK ÇORUM ADINA MUTLULUK VERİCİ

Anasayfa   /    YAŞAM    /    ABDULLAH ATEŞ VEFAT ETTİ

ABDULLAH ATEŞ VEFAT ETTİ

Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası eski başkanı Abdullah Ateş (68) kanser tedavisi gördüğü Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

YAŞAM      22 Agustos 2022 - 11:47     0

ABDULLAH ATEŞ VEFAT ETTİ

Çorum'un sevilen simalarından, Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası eski başkanı Abdullah Ateş (68) kanser tedavisi gördüğü Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti.
Eşi Güner Ateş'i 7 ay kadar önce kaybeden Abdullah Ateş'in, son aylarda direncini tamamen kaybettiği ve hastalığının yayıldığı öğrenildi.
Onur Ateş ile Elif Eda Kaya'nın babaları olan Abdullah Ateş'in cenazesi yarın öğle namazına müteakip Ulu Cami'de kılınacak cenaze namazının ardından Ulu Mezarlıkta toprağa verilecek.
KENTİN GÜNDEMİ, Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diler. 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ