SKİ BELEDİYE BAŞKANI VEFAT ETTİ

Okuduğunuz haber
ADA BABY SPA HİZMETE AÇILDI

ÇORUM'DA İMERA RÜZGARI ESTİ

Anasayfa   /    Gündem    /    ADA BABY SPA HİZMETE AÇILDI

ADA BABY SPA HİZMETE AÇILDI

Çorum'da İrem Sümüş Kalkan’ın sahibi olduğu Ada Baby SPA isimli işyeri düzenlenen törenle Çorumluların hizmetine açıldı.

GÜNDEM      21 Haziran 2022 - 09:47     0

ADA BABY SPA HİZMETE AÇILDI

Çorum'da İrem Sümüş Kalkan’ın sahibi olduğu Ada Baby SPA isimli işyeri düzenlenen törenle Çorumluların hizmetine açıldı.

Açılışa, AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, AK Parti Merkez İlkçe Başkanı Erhan Akar, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Bektaş, 19. Dönem Doğru Yol Partisi Çorum Milletvekili Adnan Türkoğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

Anne ve babaların gönül rahatlığı ile bebeklerini emanet edebilecekleri ADA Baby SPA'da son nesil teknoloji ile üretilmiş jakuziler ile bebeklere keyifli ve konforlu zaman geçirme fırsatı sunuluyor. Bebeklerin kas ve iskelet sistemlerini dengeli olarak geliştirmeyi hedefleyen Ada Baby SPA'da 0-36 ay arası tüm bebeklere hizmet veriliyor.

Açılışta bir konuşma yapan AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, "İrem kardeşimizi tebrik ediyoruz. Çorum adına yeni bir sektör. Türkiye'de bu sektörün arttığını biliyorum ama Çorum'da da ilkleri yapıyorsunuz o konuda da tebrik ediyorum. Allah yolunuzu açık etsin" ifadelerini kullandı.

Ada Baby Spa Sahibi İrem Sümüş Kalkan, açılışa katılarak kendisini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederek Çorum adına güzel bir hizmet sunacağını söyledi.

Açılış konuşmalarının ardından kurdele kesimi ile açılış gerçekleştirildi. Daha sonra Ada Baby Spa gezilerek bilgi verildi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ