NİHAT KARALAR, ANNESİNİ KAYBETTİ

Okuduğunuz haber
ADANA STADI CEYLAN SESLERİYLE İNLEDİ

KUNDUZLU YAYLASI’NDA ŞÜKÜR VE YAĞMUR DUASI!

Anasayfa   /    Siyaset    /    ADANA STADI CEYLAN SESLERİYLE İNLEDİ

ADANA STADI CEYLAN SESLERİYLE İNLEDİ

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, her gittiği yerde büyük bir sevgi gösterisiyle karşılanıyor.

SİYASET      21 Mayis 2022 - 15:34     0

ADANA STADI CEYLAN  SESLERİYLE İNLEDİ

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, her gittiği yerde büyük bir sevgi gösterisiyle karşılanıyor.

Teşkilatın içerisinde yetişmesi nedeniyle parti teşkilatlarıyla iyi diyaloglar kuran Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, iyi bir frekans yakaladığı gençler tarafından da çok seviliyor.

“Gençliğin Abisi” olarak görülen Ahmet Sami Ceylan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı Adana’da Yeni Adana Stadyumu’nda düzenlenen  “Bir Gençlik Şöleni”nin organizasyonunda görev aldı.

Organizasyonun kusursuz geçmesi için günlerdir Adana’da bulunan Ceylan, stadyumu gezerek incelemeler yaptı. Milletvekili Ceylan, tribünlerin “Ahmet Sami Ceylan” sloganlarıyla karşılandı.

Ceylan, Çorumlu gençlerin bulunduğu bölümde ise gençlere “3’lü” çektirdi. Kırmızı-Siyah, en büyük Çorum” sloganları atan gençlere Milletvekili Ceylan da karşılık verdi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ