BOĞAZKALE’YE ASFALT DESTEĞİ!

Okuduğunuz haber
AHLATCI’DAN MİTİNG TEŞEKKÜRÜ!

CEYLAN, CUMHURBAŞKANINI BU DEFA MANİSA’DA KARŞILAYACAK

Anasayfa   /    Siyaset    /    AHLATCI’DAN MİTİNG TEŞEKKÜRÜ!

AHLATCI’DAN MİTİNG TEŞEKKÜRÜ!

AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı muhteşem mitingin düzenlenmesinde katkı sağlayanlara teşekkür etti.

SİYASET      18 Agustos 2022 - 16:35     0

AHLATCI’DAN MİTİNG TEŞEKKÜRÜ!

AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı muhteşem mitingin düzenlenmesinde katkı sağlayanlara teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Çorum’da ağırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Ahlatcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 13 Ağustos 2022 tarihinde Kadeş Meydanı’nda gerçekleştirdiği Çorum mitingi ile ilgili olarak, Çorum halkına katılımlarından dolayı, teşkilat mensuplarına ise emeklerinden dolayı teşekkür etti.

Ak Parti İl binasında basın toplantısı düzenleyen AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Çorum mitingi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Kadeş meydanı’nda gerçekleştirilen mitinge katılan on binlerce Çorumluya teşekkür eden Ahlatcı,”Çorum halkına Cumhurbaşkanımıza, davamıza ve mitingimize vermiş olduğu destek ve katılımlardan dolayı teşekkür ederim” dedi.

Kadeş meydanında toplanan resmi rakamla 50 bin vatandaşın bir mesaj verdiğini kaydeden Ahlatcı, 50 bin kardeşimizin ellerinde al bayraklar vardı, dış mihraplara ve iç siyasetçilere ellerindeki ay yıldızlı bayraklarla şu mesajı verdiler, biz bu bayrağı altında Anadolu’nun bağrındaki Çorum’dan sesleniyoruz. Biz bu bayrağı altında Türküyle, Kürdüyle, Çerkeziyle, Lazıyla biz beraber yaşayacağız, buna hiçbir kimse engel olamaz dediler. Siz ne yaparsanız yapın, biz liderimizin önünde al bayrağımızın altında birlikte yaşayacağız mesajı verdiler. Bu mesajı tüm dünyaya vermek bize ve teşkilatlarımıza nasip oldu” diye konuştu.

Çorum tarihinin en kalabalık mitingini gerçekleştirdiklerini belirten Ahlatcı, “Çorum halkı ve teşkilatlarımız Cumartesi Sayın Cumhurbaşkanımıza olan desteğini muhabbetini en güzel şekilde gösterdi. Binlerce Çorumlu hemşerimiz Kadeş Meydanı’na akın etti. Milletimizdeki bu coşku, bu heyecan oldukça hiçbir engel AK Partiyi ve AK Partilileri yolundan geri çeviremez. Çorum tarihe not düşülecek bir günü daha geçirdi. Tabiri caizse bir kez daha tarih yazdı. Bu manzara güçlü ve büyük Türkiye için birlik ve beraberliğimizin göstergesinin kanıtıdır” dedi.

Gece-gündüz demeden çalışan teşkilat mensuplarını unutmayan Ahlatcı, “Bu büyük onuru bizlere yaşatan Milletvekillerimize, İl Genel Meclisi Başkanımıza, İL Belediye Başkanımıza, İl Belediye Başkan Yardımcılarımıza, İlçe Başkanlarımıza, İlçe Belediye Başkanlarımıza ve Belde Belediye Başkanlarımıza, STK temsilcileri ve siyasi parti temsilcilerimize teşekkür ediyorum. Ve elbette en büyük teşekkkürü bizleri her zaman olduğu gibi yine yalnız bırakmayan ve daima güçlü kılan teşkilat mensuplarımıza, kadın ve gençlik kollarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum” şeklinde konuştu.

Ahlatcı, muhteşem mitingin gerçekleşmesinde emeği geçen İl Yönetim Kurulunu, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar’ı, İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Fatih Temur’u, İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir’i ve Yönetimlerini plaket vererek ödüllendirdi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ