BAŞKAN ŞAHİNER'İN KIZI SAMSUN'DA KLİNİK AÇTI

Okuduğunuz haber
AHLATCI: İLK GÜNKÜ HEYECANIMIZLA TÜRKİYE YÜZYILI’NA HAZIRLANIYORUZ

DİKKAT! ÇORUM 17 SAAT SUSUZ KALACAK

Anasayfa   /    Siyaset    /    AHLATCI: İLK GÜNKÜ HEYECANIMIZLA TÜRKİYE YÜZYILI’NA HAZIRLANIYORUZ

AHLATCI: İLK GÜNKÜ HEYECANIMIZLA TÜRKİYE YÜZYILI’NA HAZIRLANIYORUZ

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, parti teşkilatları olarak ilk günkü heyecanla Türkiye yüzyılına hazırlandıklarını belirtti.

SİYASET      14 Kasim 2022 - 12:17     0

AHLATCI: İLK GÜNKÜ HEYECANIMIZLA  TÜRKİYE YÜZYILI’NA HAZIRLANIYORUZ

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, parti teşkilatları olarak ilk günkü heyecanla Türkiye yüzyılına hazırlandıklarını belirterek, “Türkiye Yüzyılı, Şeyh Edebâli'nin bize bıraktığı değerlerin dünyaya nakşedildiği yüzyılın adıdır” dedi.

AK Parti AR-GE ve Eğitim Başkanlığı tarafından düzenlenen “Teşkilat Akademisi” 2022 Güz Dönemi Eğitim Programı, “Türkiye Yüzyılı” sloganı ile Buhara Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Üç kademe il ve ilçe teşkilatlarına yönelik düzenlenen eğitim programına AK Parti Çorum teşkilat üyeleri yoğun ilgi gösterdi.

Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, “AK Parti teşkilatlarının dün olduğu gibi bugün de büyük bir heyecan ve gayretle çalıştıklarını belirterek; tüm teşkilatlarımızla Cumhurbaşkanımız, Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın ülkemizin önüne serdiği 'Yeni Türkiye Yüzyılı' vizyonuna hazırlanıyor, bizlerde ülkemizin ve Çorum’umuzun güçlü geleceğine giden yolda adımlarımızı güçlendiriyoruz" dedi.

“Bu Hikayenin Kahramanı Sensin” sloganı ile başlayan “Türkiye Yüzyılı” sloganı ile devam eden “Teşkilat Akademisi” Eğitimlerini oldukça kıymetli bulduklarını ifade eden İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Bizim partimiz 2001 yılında Sayın Cumhurbaşkanımızın ‘Yeter, söz de karar da milletindir’ düsturuyla, haykırışıyla ortaya çıkmış, diğer siyasi partilerden farklı bir dava hareketidir. İşte milletin içinden, milletin ihtiyaçlarından doğan bizim davamız 20 yıldır milletimizin desteğiyle, ferasetiyle, sahiplenmesiyle hep iktidar olarak bugünlere kadar ulaştı. Bizlerde Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde bütün imkânlarımızı seferber ederek, en üst seviyede sorumluluklar üstlenmeye devam ediyoruz. Geçen 20 yıl boyunca olduğu gibi bugün de başlattığımız her demokrasi atağını kesmeye kalkanlara rağmen istikrar ve güvenden taviz vermeden memleketimize ve milletimize büyük hizmetler ve önemli projeler kazandırmaya devam ediyoruz. Bunu yaparken de en büyük destekçimiz milletimiz ve bir aile birlikteliğinde olduğu gibi aynı hedef doğrultusunda çalıştığımız teşkilatlarımız olmuştur. AK Parti teşkilatlarımız ana kademesiyle, kadın kollarıyla, gençlik kollarıyla Türkiye’nin her yerinde büyük heyecan ve gayretle çalışıyor. Biz de Çorum’umuzda, Türkiye’nin en güçlü teşkilatlarından birine sahibiz. 13 ilçemizde tüm kademelerimiz eksiksiz bir şekilde görevlerinin başındalar. AK Parti’nin birer neferleri olarak ilk günkü heyecan, azim ve inançla hizmet etme sorumluluğunun idraki içerisinde çalışmaya devam ediyoruz. Bunlarla birlikte eğitim faaliyetlerimiz de aralıksız devam ediyor. AR-GE ve Eğitim Başkanlığı tarafından düzenlenen, geniş bir katılımla gerçekleştirdiğimiz Teşkilat Akademisi eğitimlerimizi bu kapsamda oldukça kıymetli ve verimli buluyorum.

AK Parti AR-GE ve Eğitim Başkanlığı tarafından düzenlenen “Teşkilat Akademisi” Eğitimi Çorum programında “Türkiye YüzYılı” sunumunu Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı Ahmet Aslan, “Sıkça Sorulan Sorular” sunumunu Sabah Gazetesi Haber Koordinatörü Kenan Kıran, “Seçim 2023” sunumunu 24 ve 25. Dönem AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili 65. T.C. Hükümeti Orman ve Su İşleri Bakanlık Müşaviri Halil Ürün, “Siyasal İletişim ve Yeni Medya” sunumunu AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Avukat, Dr. Mehmet Sarı gerçekleştirdi.

Eğitim sonrasında Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı Ahmet Aslan, 24 ve 25. Dönem AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili 65. T.C. Hükümeti Orman ve Su İşleri Bakanlık Müşaviri Halil Ürün, AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Avukat, Dr Mehmet Sarı ve AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Koordinatörü Züleyha Karademir AK Parti Çorum İl Başkanlığını ziyaret etti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ