NURSELEN MELEK OLDU

Okuduğunuz haber
AHLATCI, KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

ŞAMPİYONLUK KUPASINI AŞGIN’A GETİRDİLER

Anasayfa   /    Gündem    /    AHLATCI, KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

AHLATCI, KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle bir dizi program ve ziyarette bulundu.

GÜNDEM      09 Mart 2022 - 12:31     0

AHLATCI, KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle bir dizi program ve ziyarette bulundu.

İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, ilk olarak İl Kadın Kolları tarafından AK Parti İl binasında, 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle düzenlenen basın açıklamasına katıldı. Ahlatcı, kadın teşkilatına seslenirken, “Kadınsız bir siyaset, kadınsız bir demokrasi sadece kadınlar için değil bütün toplum için bir eksikliktir" ifadelerini kullanarak, 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutladı.

Ardından Bilsar Tekstil ve 3 F Tekstil firmasında çalışan emekçi kadınları ziyaret eden AHLATCI, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı. "Alın terinin, emeğin hakkını her daim koruyan bir medeniyetin mensubu olarak, kadınların alın terlerine saygılarımı sunuyorum" diyen İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, öğle yemeğinde tekstil fabrikasında çalışan emekçi kadınlara eşlik etti.

Sonrasında Kan-Der Başkanı Hülya Karabıyık ile Türk Kızılay'ı Kadın Kolları Başkanı Fatma Paşaoğlu'nu ziyaret eden İl Başkanı Yusuf Ahlatcı; "Tek güne sığmayacak kadar anlam ifade eden bu günde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle, şiddetin kurbanı olarak hayatlarını kaybeden kadınlarımıza da Allah’tan rahmet diliyorum. Canlarından çok sevdikleri çocuklarını, eşlerini, babalarını, kardeşlerini vatan uğruna toprağa veren şehit yakınlarımıza sabır temenni ediyorum. Temel haklar ve yükümlülükler açısından erkek ve kadın arasında herhangi bir ayrımcılığa yer olmaması gerektiğini hatırlatıyor, tüm vatandaşlarımızı en kalbi duygularımla selamlıyorum “ dedi.

Ahlatcı'ya İl Başkan Yardımcıları Meral Göz, Kadriye Taşdemir, İlknur Göktepe, Adife Kanar, İlayda Nur Bodur, Başak Gözde Taşkıran, Elif Tekeli ve İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir de eşlik etti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ