TREN HATTI 2023’TE İHALE OLACAK 2024’TE İNŞAATINA BAŞLANACAK

Okuduğunuz haber
AHLATCI, MUHALEFETE YÜKLENDİ

FEVZİ ÖZER VEFAT ETTİ

Anasayfa   /    Siyaset    /    AHLATCI, MUHALEFETE YÜKLENDİ

AHLATCI, MUHALEFETE YÜKLENDİ

YALANLA-DOLANLA ALGI YAPIYORLAR

SİYASET      07 Temmuz 2022 - 14:52     0

AHLATCI, MUHALEFETE YÜKLENDİ

AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, muhalefet partisi yöneticilerinin hızlı tren ile ilgili yaptıkları açıklamalara sert tepki göstererek, “Yalanla, dolanla algı yapmayan çalışan bir muhalefet anlayışı ile karşı karşıyayız” dedi.

İl Başkanlığında Milletvekili ve MKYK üyesi Ahmet Sami Ceylan ile birlikte bir basın toplantısı düzenleyen Ahlatcı, “Gördüğünü okuyamayan, okuduğunu anlayamayan, anlasa da yalanla, dolanla algı yapmaya çalışan bir muhalefet anlayışıyla karşı karşıyayız. Bu muhalefet anlayışını vatandaşların vicdanına havale ediyor ve kabul etmiyoruz” diye konuştu.

2053 vizyonu adı altında Türkiye’nin görüntüsün izah etmeye çalışan bir haritayı sanki devlet Çorum için 2053 yılında inşaata başlayacakmış gibi bir algısını oluşturarak çirkin bir kampanyaya girişildiğini söyleyen Ahlatcı, ülkede çakılı bir çivisi dahi olmayanların yapılan her projeyi kenarından köşesinden eleştiren istemeyzük tayfasının bu tavrını herkesin bildiğini dile getirdi.

20 yılda ülkeye kazandırılan eserlerin ortada olduğunu ifade eden Ahlatcı, “Türkiye’de 3. Boğaz köprüsü, Marmaray, Avrasya Tüneli, Gazi Osman Paşa Köprüsü, Çanakkale Köprüsü yapılırken, tane tane illeri donatılan şehir hastaneleri yapılırken yine bu ekip istemeyzük diye ortaya çıkmıştır. Bizim şiarımız “yaparsa AK Parti yapar” olacaktır. Bu algı operasyonlarına, yalana dolana kamuoyunun itibar etmemesini istiyoruz” şeklinde konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ