KASAP ESAT YİĞİT VEFAT ETTİ

Okuduğunuz haber
AHLATCI: TÜRKİYE, AK PARTİ İLE DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜM YAŞADI

TÜRKİYE'NİN EN DEVRİMCİ PARTİSİYİZ

Anasayfa   /    Siyaset    /    AHLATCI: TÜRKİYE, AK PARTİ İLE DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜM YAŞADI

AHLATCI: TÜRKİYE, AK PARTİ İLE DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜM YAŞADI

AK Parti Çorum İl Başkanlığı, haftalık olağan il yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

SİYASET      28 Haziran 2022 - 10:24     0

AHLATCI: TÜRKİYE, AK PARTİ İLE  DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜM YAŞADI

AK Parti Çorum İl Başkanlığı, haftalık olağan il yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

İl Başkanı Yusuf Ahlatcı başkanlığındaki toplantıya Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Milletvekili Erol Kavuncu, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Bektaş, Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir ve İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur katıldı.

Toplantıda yönetim kurulu üyelerine hitap eden İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, “AK Parti'yi diğer partilerden farklı kılan en önemli özellik birlik ve beraberliktir. Samimiyetle çıkılan yolda engelleri kaldıran, sorumluluk bilinciyle attığımız her adımda bize yardımcı olan, sevgiyle yaklaştığımız herkesin gönlünde iz bırakmamızı sağlayan siz yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum. Hamdolsun AK Parti hükumetiyle birlikte ülkemiz devrim niteliğinde her alada büyük bir değişim ve dönüşümü yaşadı. İnşallah bundan sonra da yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı olmaya devam edecektir. Çorum’umuzu 2023, ardından da 2053 ve 2071 hedeflerine ulaştırmak için hazırız. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde memleketimizi her açıdan layık olduğu yere elbirliği ile taşımanın gayreti içinde olacağız. Bu yolda sarsılmaz gönül birliğimiz; bizi, yeni zaferlere ve dünyanın ihtiyaç duyduğu model ülke konumuna ulaştıracaktır” ifadelerine yer verdi.

Toplantı yönetim kurulu üyeleriyle çeşitli istişareler ve değerlendirmeler yapılmasının ardından sona erdi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ