ENES DUMAN KİCK BOKS’TA TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

Okuduğunuz haber
AHLATCI’YA ORTAKÖY’DE COŞKULU KARŞILAMA!

ÇORUM’A 16 DOKTOR GELİYOR

Anasayfa   /    Siyaset    /    AHLATCI’YA ORTAKÖY’DE COŞKULU KARŞILAMA!

AHLATCI’YA ORTAKÖY’DE COŞKULU KARŞILAMA!

AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, hizmetleri yerinde takip etmek, talep ve istekleri yerinde dinlemek ve bir dizi ziyaret için Ortaköy İlçesi’ne gitti.

SİYASET      23 Haziran 2022 - 16:56     0

AHLATCI’YA ORTAKÖY’DE COŞKULU KARŞILAMA!

AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, hizmetleri yerinde takip etmek, talep ve istekleri yerinde dinlemek ve bir dizi ziyaret için Ortaköy İlçesi’ne gitti.

Ahlatcı, Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, İlçe Başkanı Yusuf Özdemircan, ilçe teşkilatı ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. İlk olarak Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir’i makamında ziyaret ederek devam eden projelerde gelinen noktalar ile ilçede yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında istişarelerde bulunan Ahlatcı, ardından da Ortaköy Kaymakamı Abdülhamit Mutlu’yu makamında ziyaret etti.

Ahlatcı, Ortaköy Halk Eğitim Merkezi Müdürü Pınar Çelik’e ziyarette bulunarak aile ekonomisine katkı sağlayan hanımların el emeği göz nuru hazırladıkları ürünler hakkında bilgiler aldı. Ardından Ortaköy İlçe Devlet Hastanesini ziyaret eden Ahlatcı, yapılan çalışmalar ve verdiği hizmetler hakkında değerlendirmelerde bulundu. Ortaköylü vatandaşların ve esnafın taleplerini dinleyerek çözüm için gerekli talimatları veren Ahlatcı, hayırlı işler bol bereketli kazançlar diledi. 

Ahlatcı, ilçede yapılacak olan, spor kursları turnuvalarında kullanmak üzere, Çorum İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından 5 adet Futbol Topu, 50 adet Antreman Yeleği, 24 adet huni, 24 adet mantar, 12’li set slalom çubuğu, 12 adet sağlık topu, 20 adet forma, 5 adet voleybol topu, masa tenisi ( raket, pinpon topu) spor malzemelerini Ortaköy Şapinova Spor Kulübüne teslim ederek, genç sporculara başarılar diledi.

Yoğun bir program geçiren Ahlatcı, ilçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte haftalık olağan ilçe yönetim kurulu toplantısını da gerçekleştirdi. 

Toplantıda altılı masaya yüklenen Ahlatcı, Ayrıca Ortaköy ve Aşdağul’da 2023 yılının kışında artık doğalgaz kullanacağını ifade etti.

Aşdağul Belde Belediye Başkanı Mehmet Çelik’i de ziyaret eden Ahlatcı ardından, belde sakinleri ve esnaflarla da biraraya gelerek talep ve istekleri dinledi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ