İSBİR'DEN MİNİK GÜREŞÇİLERE DESTEK

Okuduğunuz haber
AHLATCI’YA REKOR BAŞVURU!

AYDIN KALELİOĞLU VEFAT ETTİ

Anasayfa   /    Gündem    /    AHLATCI’YA REKOR BAŞVURU!

AHLATCI’YA REKOR BAŞVURU!

500 KİŞİLİK İŞ GARANTİLİ YAZILIM KURSU İÇİN 4.530 BAŞVURU OLDU

GÜNDEM      12 Agustos 2022 - 17:21     0

AHLATCI’YA REKOR BAŞVURU!

Ahlatcı Holding’in Çorum’da kariyer fırsatı ve iş garantili yazılım kursuna başvurular tamamlandı.

Holding bünyesinde sosyal sorumluluk faaliyetlerinin yürütüldüğü Ahlatcı Eğitim Sağlık ve Yardımlaşma Vakfı tarafından 500 Çorumluya iş imkanı sağlanacak “İş Garantiyi Yazılım Kursu” için 4 bin 530 kişinin başvuruda bulunduğu bildirildi.

Konuyla ilgili olarak Ahlatcı Holding Genel Müdürü Kasım Kahraman bugün bir basın toplantısı düzenledi. Holding yöneticilerinin de yer aldığı toplantıda konuşan Kasım Kahraman, holding olarak önceliklerinin üretim ve istihdamı artırmak olduğunu vurguladı. Ahlatcı Eğitim ve Sağlık Vakfı aracılığıyla da sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirdiklerini anlatan Kasım Kahraman, 1 Haziran tarihinde de 500 başarıları genç için iş garantili yazılım kursu ile ilgili başvuruların alındığını dile getirdi. 1 Ağustos’ta başvuruların sona erdiğini ve gelen talep sayısının 4 bin 530 olduğunu açıklayan Kasım Kahraman, tamamı Çorum’dan olan başvurular arasında uzman kişilerce hazırlanan sorularla  ön değerlendiği sınavı yapılacağını, sınavdan başarıyla geçenlerin de eğitim programına alınacağını kaydetti.

Online eğitimlerden sonra ise yüz yüze eğitimlere geçileceğini kaydeden Kasın Kahraman,  “Amacımız, Çorumlu 500 gencimizi yazılımcı yapmak. Kurstan mezun olan gençlerimizi istihdam edeceğiz. Ücretsiz olarak düzenlenecek kursu başarıyla bitiren kursiyerler Ahlatcı Holding bünyesinde istihdam edilecek” dedi.

Herhangi bir yaş sınırı bulunmayan kursa ortaokul, lise, Üniversite veya daha yüksek yaş gruplarından yazılıma meraklı kişilerin başvuruda bulunduğunun altını çizen Kahraman, 500 gencin işinin holding bünyesinde hazır olduğunu da sözlerine ekledi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ