ELEDİYEDEN ÖĞRENCİLERE DESTEK

Okuduğunuz haber
AK PARTİLİ BELEDİYELERDEN TALEP ETTİM, AMA DESTEK VERMEDİLER

ĞLENEREK KUR’AN ÖĞRENİYORLAR

Anasayfa   /    İLÇELER    /    AK PARTİLİ BELEDİYELERDEN TALEP ETTİM, AMA DESTEK VERMEDİLER

AK PARTİLİ BELEDİYELERDEN TALEP ETTİM, AMA DESTEK VERMEDİLER

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından ilçeye hibe edilen minibüsle ilgili yapılan eleştirilere yanıt verdi.

İLÇELER      01 Agustos 2022 - 10:50     0

AK PARTİLİ BELEDİYELERDEN TALEP  ETTİM, AMA DESTEK VERMEDİLER

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından ilçeye hibe edilen minibüsle ilgili yapılan eleştirilere yanıt verdi.

Şahiner, "Birinci dönem belediye başkanlığım sırasında AK Partili bütün Büyükşehir Belediyelerinden defalarca araç, gereç ve malzeme talep ettim, maalesef hiçbir belediyeden yardım göremedim" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun talimatıyla Sungurlu Belediyesine bir minibüs hibe edildi. Sosyal medya hesabından bir mesaj yayımlayan Başkan Şahiner, Ekrem İmamoğlu’na teşekkür etmiş, İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Sungurlu Belediyesine bir minibüs hibe ettiğini duyurmuştu.

Bu açıklamanın ardından paylaşıma ve yapılan haberlere yorum yapan vatandaşlar, aracın eski olması nedeniyle tepki göstermişti.

Konuyla ilgili bir açıklama daha yapan Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, “Birinci dönem belediye başkanlığım sırasında AK Partili bütün Büyükşehir Belediyelerinden defalarca araç, gereç ve malzeme talep ettim, maalesef hiçbir belediyeden yardım göremedim. Şimdi İttifak ortağımız olan belediyelerden gelen yardımlar neden birilerini rahatsız ediyor?" diye sordu.

Başkan Şahiner, açıklamasının devamında "Dün mesire kafede milli servetimize zarar verenlere sevinen zihniyet ile bugün araç filomuza kazandırılan araçtan rahatsız olan zihniyet aynı güruhtur. Onlara kötü bir haberim var, belediyemize yardımlar gelmeye devam edecek” ifadelerine yer verdi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ