1.3 MİLYON KAÇAK SİGARA ELE GEÇİRİLDİ

Okuduğunuz haber
ALP’İ DUA VE ŞÖLENLE UĞURLADIK

ÇAĞLAR’DAN GENÇLERE NASİHAT!

Anasayfa   /    KÜLTÜR-SANAT    /    ALP’İ DUA VE ŞÖLENLE UĞURLADIK

ALP’İ DUA VE ŞÖLENLE UĞURLADIK

Çorum Belediyesi tedavi için Dubai’ye gidecek olan SMA hastası Alp’i şölen ve dualarla uğurladı.

KÜLTÜR-SANAT      08 Haziran 2022 - 10:33     0

ALP’İ DUA VE ŞÖLENLE UĞURLADIK

Çorum Belediyesi tedavi için Dubai’ye gidecek olan SMA hastası Alp’i şölen ve dualarla uğurladı. Alp için düzenlenen etkinlikler bugün Kadeş Barış Meydanı’nda 20.30’da başladı.

Çorum halkı SMA hastası minik Alp için tek yürek oldu. Alp Keskin’in tedavisi için gereken 1.8 milyon dolar, Çorum halkının da destekleriyle toplandı. Alp Keskin, Çorum Belediyesi’nin düzenlediği etkinliklerle tedavi için Dubai Medcare Hastanesi’ne uğurlanıyor.

Minik Alp ve ailesi Çorum Belediyesi’nin nostaljik makam aracı Buick ile belediye binası önünde araç konvoyu ile Kadeş Meydanı’na ulaştı. Uğurlama şöleni mehter gösterisi ile başladı. Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve dua okunmasının ardından Oğuzhan Cevizci sahne aldı.

‘SMA değil Alp kazandı’ diyen Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Alp yaşasın diye bütün iyiler el ele verdi ve Rabbim’e şükrediyorum nihayetinde Alp’imiz bağış kampanyasını tamamladı. Güle güle git güle güle gel Alp’imiz. Kadeş Barış Meydanı’mızda Alpcanlar ile birlikte kutlama yapıyoruz.” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ