İSİKLİP'TE UYUŞTURUCU OPERASYONU!

Okuduğunuz haber
ALP İÇİN KERMES DÜZENLENDİ

ÇORUM’UN TALEPLERİNE BAKANDAN MÜJDE GELDİ

Anasayfa   /    SAĞLIK    /    ALP İÇİN KERMES DÜZENLENDİ

ALP İÇİN KERMES DÜZENLENDİ

SMA hastası Alp bebeğin tedavisi için Alaca İlçesi’nde hayır kermesi düzenlendi.

SAĞLIK      23 Mart 2022 - 15:26     0

ALP İÇİN KERMES DÜZENLENDİ

SMA hastası Alp bebeğin tedavisi için Alaca İlçesi’nde hayır kermesi düzenlendi.

Sevilay ve Mustafa Keskin çiftinin 3 aylık çocukları Alp'e SMA Tip-1 tanısı konuldu. Hemşire olan anne ve babanın ilk çocukları Alp için Çorum Valiliği’nden izin alınarak yardım seferberliği başlatıldı.

ALP BEBEĞE ALACA BELEDİYESİNDEN TAM DESTEK

İlçe devlet hastanesinde görevli hemşire olan ailemize Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu tarafından tam destek verilerek yardım yararına çeşitli etkinlikler düzenlendi.

23 Mart 2022 Çarşamba günü de iki gün sürecek Kermes açıldı. Kermesin açılışına Alaca Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, Başkan Yardımcısı Fatih Arslan, Ak Parti İlçe Başkanı Ragıp Ağaçtan, Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi, Dursun Kaya, Ak Parti Yönetim Kurulu Üyesi Arslan Çetinkaya, Ak Parti Yönetim Kurulu Üyesi Emre Arslan, Ak Parti Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Kumaş, Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Nuray Yaydemir, MHP Belediye Meclis Üyesi Gökhan Arslan, Mahalle Muhtarları, daire amirleri, sağlık çalışanları sivil toplum örgütleri ve çok sayıda vatandaşlarımız katıldı.

Kermeste konuşan Başkan Şaltu; “ Alp Bebeğimiz için üzerimize nasıl bir görev düşüyorsa hepsine hazırız. Elimizden, dilimizden, gönlümüzden her türlü yardımı yapmaya hazırız ve yapıyoruz. Takdir Allah’ındır. İnşallah Alp bebeğimiz kurtulacak, ailesi ve bizler çok mutlu olacağız.” dedi.

TÜM GELİRİ ALP’E BAĞIŞLANACAK

Kermesten kazanılan tüm gelirin yanında belediye işçileri kendi aralarında yardım kampanyası başlattı. 

Minik Alp'in tedavisinin yapılabilmesi için annesi Sevilay Keskin adına Ziraat Bankasına hesap açıldı. Yardımseverlerin TR48 0001 0026 2758 7145 8650 13 numaralı IBAN aracılığıyla yaşam mücadelesi veren Alp'e destek olmaları istendi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ