ÇORUM'DA BABA-OĞUL BIÇAKLANDI

Okuduğunuz haber
ARTIK BUNDAN SONRASI YOLUMUZ DAHA AYDINLIK

YENİ KIZILELMA’MIZ, SÜPER LİG!

Anasayfa   /    Siyaset    /    ARTIK BUNDAN SONRASI YOLUMUZ DAHA AYDINLIK

ARTIK BUNDAN SONRASI YOLUMUZ DAHA AYDINLIK

Büzkaya, seçimi değerlendirdi

SİYASET      17 Mayis 2023 - 11:58     0

ARTIK BUNDAN SONRASI YOLUMUZ DAHA AYDINLIK

MHP Çorum Merkez İlçe Başkanı Reşit Büzkaya, 14 Mayıs seçimlerini değerlendirirken, artık bundan sonra yollarının daha aydınlık olduğunu söyledi.

“İşte Çorum işte haklı gurur” diyerek seçimden başarıyla çıktıklarını ifade eden Büzkaya, “28. Dönem Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı Seçimi için büyük bir olgunluk ve sakinlikle sandıklara koşan, iradesine ipotek koymaya çalışanlara demokratik tercihini cumhur ittifakından yana kullanarak en güzel cevabı veren hemşehrilerimize, Çorum’umuza can-ı gönülden teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Büzkaya, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Lider Ülke Türkiye” ideali ile çıktığımız bu yolda bir an tereddüde düşmeden, gece gündüz Cumhur İttifakı ve Kutlu Ocağımız Milliyetçi Hareket Partimizin başarısı için ter döktük, gayret ettik. Şehrimizi, ilçelerimizi, köylerimizi ev ev kapı kapı dolaştık. Gittiğimiz her yerde misafirperver milletimizin teveccühü ve muhabbetiyle karşılandık. Ülke ve millet sevdalıları olarak bu tabloyu görüp gururlanmamak, şeref duymamak elde değil. Bu şehrin bir evladı olarak gurur duydum, şeref duydum. İyi ki varsın Çorum… İyi ki bizimlesin.

“21. Yüzyıl Türk Asrı olacaktır” derken bizler şaka yapmıyorduk, “Lider Ülke Türkiye“ derken bizler oyun eğlence peşinde değildik, “Haydi Kızıl Elmaya” derken bizler laf-ı güzaf etmiyorduk. Başbuğumuz rahmetli Alparslan Türkeş Bey’in mayasını çaldığı, Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey’in istikamet ve rotasını çizdiği bu kutlu yolda günbegün hedefe doğru yol alıp, mesafeleri kat ederek ilerliyoruz. Mücadelemizin en önemli basamaklarından birisi olan, Pazar günü geride bıraktığımız seçimde önemli bir dönemeci döndük, zorlu bir engeli alnımızın akıyla hamdolsun aştık. Artık bundan sonrası yolumuz daha aydınlıktır, bundan sonra ufkumuz daha açıktır, birliğimiz daha kuvvetli, beraberliğimiz daha muhabbetlidir.

Teşkilat disiplininden ödün vermeden, çoluk çocuğundan, ailesinden, işlerinden, sorumluluklarından kısarak kıymetli vakitlerini çalışmalarımıza ayıran il ve ilçe yönetim kurullarımıza, belediye başkanlarımıza, il genel meclisi ve belediye meclisi üyelerimize, ülkü ocağımızın il ve ilçe yönetim kurullarına, sendikalarımız, vakıflarımız, sivil toplum kuruluşlarımız ve ülküdaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum.

Çalışmalarımızın her anında beraber olduğumuz Sıralama Gözetmeksizin özveriyle çalışan Vekil Adaylarımız Sayın Ahmet Kurtbaş, İsmail Lek ve Mete Çakı’ya liderliği ile çalışmalarımıza yön veren büyük başarımızın mimarlarından; İl Başkanımız Sayın Agah Karapıçak’a ve yönetim kurulu üyelerine şükranlarımı sunuyorum.

21 yıl aradan sonra Çorum’umuzun Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde gerçek manada temsil edilmesi, hemşehrilerimizin sorunlarının ve taleplerinin meclis çatısı altında en güçlü tonda dile getirilecek olması çok kıymetlidir. Bilgisi, tecrübesi ve sorunlara hakimiyeti ile çalışmalarını fedakarca yürüten, birlik ve beraberlik içerisinde desteğini en yakından hissettiğimiz, Değerli Büyüğümüz Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili Vahit Kayrıcı Bey’e şükranlarımı sunuyorum, kutlu vazifesinde başarılar diliyorum.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ