ESNAFIN VE SANAYİCİNİN HER TÜRLÜ YANINDAYIZ

Okuduğunuz haber
AŞGIN, HİTİT ESNAF KEFALET’İ ZİYARET ETTİ

“ÇANAKKALE RUHU” RESİMLERE YANSITILDI

Anasayfa   /    Siyaset    /    AŞGIN, HİTİT ESNAF KEFALET’İ ZİYARET ETTİ

AŞGIN, HİTİT ESNAF KEFALET’İ ZİYARET ETTİ

Çorum Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın, 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerle ilgili çalışmalarını sürdürüyor.

SİYASET      22 Mart 2024 - 12:12     0

AŞGIN, HİTİT ESNAF KEFALET’İ ZİYARET ETTİ

Çorum Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın, 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerle ilgili çalışmalarını sürdürüyor.

Aşgın, STK ziyaretleri kapsamında S.S. Çorum Hitit Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ni ziyaret etti.

Ziyarette, Hitit Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Erdoğan Çerikci ve yönetim kurulu üyelerinin yanısıra Lokantacılar Odası Başkanı İsmet Çıtak, Kahveciler ve İnternetçiler Odası Başkanı Ahmet Şen, Sebzeciler ve Pazarcılar Odası Başkanı Erdoğan Yılmaz, Dikiciler ve Kunduracılar Odası Başkanı Cumhur Palabıyık, Marangozlar Odası yönetim kurulu üyesi Halit Bölükbaş da yer aldı.

Geçmiş dönemde yaptığı hizmetlerden bahseden ve yeni dönem ile ilgili hazırladığı projeler hakkında bilgi paylaşımında bulunan Aşgın, “41 kere maşallah desinler diye yeni döneme dair 41 proje hazırladık. Burada hemen hemen tüm kesimler için çok önemli projeler var. Yaşlılar, gençler, kadınlar, çocuklar herkes kendisiyle ilgili bir proje bulacak. Nasıl ki 2019’da yapacağız dediğimiz projelerin tamamına yakınını yapmayı Rabbim bize nasip ettiyse, bu sefer de 41 projemizi yaparak hemşehrilerimizin karşısına çıkacağız. Tek amacımız Hakk’ın rızası, tek amacımız halkın duası. Bizler sadece sizlerin duasına talibiz” şeklinde konuştu.

Ziyaret sırasında kooperatif ile ilgili bilgi veren Başkan Çerikci, 2016 yılında kooperatifi 106 kişi ile kurduklarını ve şu anda 1400 üyeye ulaştıklarını açıkladı.

2016 yılında Çorum esnafına ilk kredi kullandırmaya başladıklarını belirten Çerikci, kooperatif olarak bu zamana kadar esnafların taleplerini ellerindeki imkanlara göre karşılamaya çalıştıklarının altını çizdi.

Ziyaretlerinden dolayı Başkan Aşgın ve beraberindekilere teşekkür eden Başkan Erdoğan Çerikci, kendilerine yapmış oldukları ve yapacakları projeler için başarılar diledi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ