AŞGIN’DAN BAYRAM MESAJI!

Okuduğunuz haber
AYNI GECE 2 AYRI İLDEN ARAÇ ÇALDI

AK PARTİ’DE COŞKULU BAYRAMLAŞMA!

Anasayfa   /    ASAYİŞ    /    AYNI GECE 2 AYRI İLDEN ARAÇ ÇALDI

AYNI GECE 2 AYRI İLDEN ARAÇ ÇALDI

Yozgat’tan çaldığı araçla Sungurlu’ya gelen ve burada da bir başka aracı çalan hırsız Bekçilerin dikkati sonucu çaldığı araçla kaçarken kaza yaptı.

ASAYİŞ      05 Mayis 2022 - 10:35     0

AYNI GECE 2 AYRI İLDEN ARAÇ ÇALDI

Yozgat’tan çaldığı araçla Sungurlu’ya gelen ve burada da bir başka aracı çalan hırsız Bekçilerin dikkati sonucu çaldığı araçla kaçarken kaza yaptı.

Edinilen bilgiye göre, gece saatlerinde Yozgat ilinden çaldığı 66 LT 352 plakalı araçla Sungurlu’ya gelen hırsız burada da 19 SH 653 plakalı aracı maymuncuk olarak tabir edilen anahtarla çalıştırdıktan sonra kayıplara karıştı. Sahibinin ihbarı ile harekete geçen Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler genin ilerleyen saatlerinde ilçenin Bahçelievler mahallesinde seyir halinde olan 66 LT 352 plakalı aracın şüpheli hareketleri üzerine dur ihtarında bulundu. Bunun üzerine kaçmaya çalışan araç İmam Hatip Lisesi civarında kontrolden çıkarak bahçe duvarına çarparak durabildi. Araçtan inerek hızla olay yerinden kaçan hırsız yakalanamazken araçta takılı olan plakanın gece saatlerinde Yozgat’tan çalınan diğer araca ait olduğunun belirlenmesi üzerine ekipler bölgede diğer aracı aramaya başladı. Yapılan kontroller esnasında Ocaklı Tesisleri arkasında plakasız bir araçla karşılaşan ekipler yaptıkları sorgulamada aracın Yozgat ilinden çalınan diğer araç olduğunu saptadılar. Olay yeri ekiplerinin incelemesi sonucu araç içerisinde 25 adet farklı anahtar, şüpheliye ait olabileceği değerlendirilen çok sayıda malzeme bulundu.

Olay sonrası kayıplara karışan hırsızın kimliği tespit edilirken çok sayıda oto hırsızlığından kaydı olduğu öğrenildi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ