OSMANCIK İÇME SUYU BARAJI BİR AN ÖNCE TAMAMLANSIN

Okuduğunuz haber
AZİME ÇİFTÇİ ALACA’YI ZİYARET ETTİ

OKULLARDA AŞI YAPILIYOR

Anasayfa   /    Gündem    /    AZİME ÇİFTÇİ ALACA’YI ZİYARET ETTİ

AZİME ÇİFTÇİ ALACA’YI ZİYARET ETTİ

Vali Mustafa Çiftçi’nin eşi Azime Çiftçi, Çorum’un Alaca ilçesini ziyaret ederek bir dizi programa katıldı.

GÜNDEM      25 Ekim 2021 - 11:35     0

AZİME ÇİFTÇİ ALACA’YI ZİYARET ETTİ

Vali Mustafa Çiftçi’nin eşi Azime Çiftçi, Çorum’un Alaca ilçesini ziyaret ederek bir dizi programa katıldı.

Azime Çiftçi’ye Vali Yardımcısı Tamer Orhan’ın eşi Gülşen Orhan, Alaca, Mecitözü ve Ortaköy ilçelerinde görev yapan kaymakamların eşleri ve Alaca Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu’nun eşi eşlik etti.

İlçe ziyareti kapsamında ilk olarak Alaca Halk Eğitim Merkezine ziyaret gerçekleştiren Azime Çiftçi, kursiyerlerle ve kurs öğreticileri ile sohbet ederek el emeği, göz nuru ürünlerle düzenlenen sergiyi inceledi. Halk Eğitim Merkezi faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Alaca Engelliler Derneği’ni ziyaret eden Çiftçi, dernek yöneticileri ve dernek üyeleri ile bir araya geldi. Alaca Engelliler Derneği tarafından açılan engelli araçların tamir atölyesini gezen Azime Çiftçi ve beraberindekiler, yapılan engelli araç tamiratları hakkında bilgi aldı.

Azime Çiftçi. Alaca ilçe ziyaretine Kaleli Kız Yurdu, 4-6 yaş Fatih Anaokulu ve Hanife Hatun Kur’an Kursu ile devam etti. Burada yurt ve kurs yöneticilerinden öğrencilerin eğitimleri hakkında bilgiler aldı. Öğrenciler ile bir arada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bir süre sohbet etti, istek ve taleplerini dinledi.

Azime Çiftçi ve beraberindekiler eğitim kurumları ziyareti sonrasında; şehit ailesi ziyareti ve hane ziyaretinin ardından Alaca ilçemizden ayrıldılar.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ