70 BİN DÖNÜM ARAZİ SUYA KAVUŞACAK

Okuduğunuz haber
BAĞ FARELERİ TUTUKLANDI

İMAM KALBİNE YENİK DÜŞTÜ

Anasayfa   /    ASAYİŞ    /    BAĞ FARELERİ TUTUKLANDI

BAĞ FARELERİ TUTUKLANDI

Çorum’da bağ, bahçe ve evlerde yaşanan hırsızlık olayları ile ilgili yakalanan şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ASAYİŞ      21 Ocak 2022 - 15:03     0

BAĞ FARELERİ TUTUKLANDI

Çorum’da bağ, bahçe ve evlerde yaşanan hırsızlık olayları ile ilgili yakalanan şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde yaşanan hırsızlık olayları ile ilgili yapılan açıklamada, meydana gelen hırsızlık olaylarının faillerinin tespit edilerek yakalanması maksadıyla oluşturulan “Özel Ekipler” tarafından yürütülen etkili operasyonlar neticesinde, 5 Ocak 2022 tarihinde yapılan operasyonda toplam (7) şüpheli yakalanmıştı. Bunlardan (2)’si tutuklanırken (5)’i ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmış ve geçmiş dönemlerde meydana gelen (24) hırsızlık olayları aydınlatılarak çalınan malzemeler sahiplerine teslim edilmişti.

“Bağ, Bahçe, Tarla ve Evden Hırsızlık” olayları ile ilgili çalışmalara aralıksız devam eden özel ekipler, geçmiş dönemde meydana gelen (2) hırsızlık olayını gerçekleştiren (2) şüpheliyi 14 Ocak 2022,  (1) şüpheli ise 19 Ocak 2022 tarihinde yakalandılar.

Şüphelilere ait evlerde yapılan aramalarda çalıntı olduğu tespit edilen; (1) adet av tüfeği, (2) adet televizyon, (1) adet DVD Player, (1) adet müzik seti, (1) adet ses sistemi ile çok sayıda ev eşyası ve hırdavat malzemesi ele geçirildi.

Mağdur vatandaşlar tarafından yapılan tespitler sonucunda ele geçirilen malzemeler sahiplerine teslim edilerek (2) faili meçhul olay daha aydınlatıldı.

Hırsızlık şüphelisi (3) şahıs ise çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ