3 GÖLETE 459 MİLYON ÖDENEK

Okuduğunuz haber
BAKAN SOYLU İLE GÖRÜŞTÜLER

BAŞKAN YILDIRIM, VEKİLLERLE GÖRÜŞTÜ

Anasayfa   /    Siyaset    /    BAKAN SOYLU İLE GÖRÜŞTÜLER

BAKAN SOYLU İLE GÖRÜŞTÜLER

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya Çorum’un Uğurludağ İlçesi’ne yapılan yatırımlar için teşekkür ziyaretinde bulunuldu.

SİYASET      20 Ocak 2023 - 12:15     0

BAKAN SOYLU İLE GÖRÜŞTÜLER

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya Çorum’un Uğurludağ İlçesi’ne yapılan yatırımlar için teşekkür ziyaretinde bulunuldu.

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Uğurludağ Belediye Başkanı Remzi Torun ile AK Parti İlçe Başkanı Ömer Kiday ile birlikte İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu TBMM’deki makamında ziyaret etti. Milletvekili Ceylan, Bakan Soylu’ya Uğurludağ İlçesine yapılan yeni Emniyet Müdürlüğü binası ve diğer yatırımlar için teşekkür etti.

Çorum’daki çalışmalar ile ilgili Bakan Soylu’ya bilgi veren Milletvekili Ceylan, göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayıda teşekkür etti.

Çorum’un tüm ilçelerinde önemli yatırımlara imza attıklarını dile getiren Milletvekili Ceylan, ilçelerin alt yapılarından üst yapılarına kadar her alanda gerçekleştirdikleri yatırımlar ile ilçelerin çehrelerini değiştirdiklerini kaydetti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bazıları gibi gücünü batıdan, sırtını darbecilere dayayan değil, gücünü de duasını da milletten alan dünyada eşi benzeri olmayan bir lider olduğuna vurgu yapan Milletvekili Ceylan, “Biz siyaseti memleketimiz için eser üretmek, hemşehrilerimize hizmet etmek için yapıyoruz. İnşallah milletimize hizmet yolculuğumuzu Türkiye Yüzyılı ile zirveye çıkaracağız. 2023, bizim için hem 20 yıllık eser ve hizmet siyasetimizin sembolüdür hem de yeni vizyonumuz Türkiye Yüzyılı’nın başlangıcıdır. İnancımızdan, medeniyetimizden, tarihimizden, hepsinden önemlisi milletimizden aldığımız güçle bu seçimi da başarıyla tamamlayacağız” diye konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ