KAÇAK KAZI YAPAN 46 KİŞİ YAKALANDI

Okuduğunuz haber
BAKANDAN MÜZE İSTEDİ

NAMLI’DAN AMATÖRE DESTEK!

Anasayfa   /    İLÇELER    /    BAKANDAN MÜZE İSTEDİ

BAKANDAN MÜZE İSTEDİ

Boğazkale Belediye Başkanı Mesut Ocaklı, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u Boğazkale’ye davet etti.

İLÇELER      18 Kasim 2022 - 12:09     0

BAKANDAN MÜZE İSTEDİ

Boğazkale Belediye Başkanı Mesut Ocaklı, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u Boğazkale’ye davet etti.

Başkan Mesut Ocaklı, beraberinde MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem ve Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör ile Bakan Mehmet Nuri Ersoy’u makamında ziyaret etti.

Başkan Ocaklı, ziyaret sırasında Ersoy’a ilçede yapılması planlanan projelerini ve Boğazkale’ye Müze Müdürlüğü kurulması için taleplerini iletti. Ocaklı, “Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy Beyi MHP İstanbul Milletvekilimiz Sayın Arzu Erdem ve Osmancık Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Gelgör ile birlikte ziyaret ettik. İlçemiz hakkında projelerimizi sunarak Bakanımızı İlçemize davet ettik. İlçemizde ki yapılması planlanan projelerimize destek olunacağı ve İlçemize Müze Müdürlüğü kurulmasına ilişkin taleplerimizi Bakanımıza ileterek olumlu sonuçlar aldık. İlgi alaka ve desteklerinden ötürü Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy ve İstanbul Milletvekilimiz Sayın Arzu Erdem’e Bakan Yardımcımız Sayın Nadir Alparslan beye ilçem ve şahsım adına teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ