BELEDİYE, “ÇİĞDEM AŞI” GELENEĞİNİ YAŞATIYOR

Okuduğunuz haber
BASAR VE NUGAY AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ!

U17'LER FİNAL AŞKINA!

Anasayfa   /    KÜLTÜR-SANAT    /    BASAR VE NUGAY AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ!

BASAR VE NUGAY AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ!

Çorum Belediyesi çalışanlarından Rümeysa Basar ile 112 Acil Servisi Doktorlarından Dr. Cankat Nugay evlendi.

KÜLTÜR-SANAT      16 Nisan 2024 - 17:38     0

BASAR VE NUGAY AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ!

Çorum Belediyesi çalışanlarından Rümeysa Basar ile 112 Acil Servisi Doktorlarından Dr. Cankat Nugay evlendi.

Çorum Adliyesi çalışanlarından Salih Basar ile Fatma (Şükran) Basar’ın  kızı Rumeysa ile Emekli Eğitimci Yaşar Nugay ile Halk Bankasının Emekli Müdürlerinden Fatma Nugay’ın oğlu Cankat, düzenlenen gör8kemli bir düğün töreniyle hayatını birleştirdi.

Yıldız Park Düğün Salonu’nda yapılan düğüne Çorum Belediye Başkanı  Dr. Halil İbrahim Aşgın ile Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Bektaş, Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, Çorum Belediye Başkan Yardımcıları Alper Zahir ve Murat Erdem ile çok sayıda davetli katıldı.

Genç çiftin nikahlarını kıyan Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, gençlere mutlu bir evlilik dilerken, evlilik cüzdanını da en çok alkış alan geline verdi. Genç çiftin nikah şahitliklerini Ak Parti İl Başkanı Av. Murat Günay, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Bektaş, Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, Damadın Amcası Av. Orhan Nugay yaptı.

Başkan Aşgın nikah törenin ardından genç çiftlere Kur’an-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye etti.

Düğünde, geleneksel Çerkes halk oyunları, yöresel oyunlar ile davetliler gecenin ilerleyen saatlerine kadar gönüllerince eğlendiler.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ