CAMİLER İSLAM’IN MÜHRÜ DİN GÖREVLİLERİ TOPLUMUN REHBERİDİR

Okuduğunuz haber
BELEDİYE’DEN AMATÖR SPORA REKOR DESTEK

POLİSTEN KAÇAMADILAR

Anasayfa   /    SPOR    /    BELEDİYE’DEN AMATÖR SPORA REKOR DESTEK

BELEDİYE’DEN AMATÖR SPORA REKOR DESTEK

Amatör spor kulüplerine sunduğu desteği bu yıl üç katına çıkaran Çorum Belediyesi, 660 Bin TL değerinde malzeme dağıttı.

SPOR      04 Ekim 2022 - 14:02     0

BELEDİYE’DEN AMATÖR SPORA REKOR DESTEK

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, amatör spor kulüplerine verdiği sözü yerine getirdi.

Amatör spor kulüplerine sunduğu desteği bu yıl üç katına çıkaran Çorum Belediyesi, 660 Bin TL değerinde malzeme dağıttı.

Çorum Belediyesi yaptığı yeni spor tesisleri ve spor kulüplerine verdiği desteklerle sporun ve sporcunun yanında olmaya devam ediyor. Her yıl düzenli olarak Çorum Alamatör spor kulüplerine malzeme desteği veren Çorum Belediyesi bu yıl da desteğini sürdürdü. Geçen yıl amatör spor kulüplerine 239 bin TL’lik malzeme desteği veren Çorum Belediyesi, bu yıl desteği yaklaşık 3 katına çıkararak 20 kulüplere 660 bin TL değerinde spor malzemesi hediye etti.

Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleşen malzeme dağıtım törenine Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Çağlar, ASKF Başkanı Ferhat Arıcı, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat ve kulüp temsilcileri katıldı.

Malzeme dağıtım töreninde konuşan Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın,  gelecek yıl için de müjde verdi. Başkan Aşgın, önümüzdeki yıl 1 Milyon TL’lik malzeme yardımı yapacaklarını duyurdu.

Çorum’da spor alanında yaptıkları çalışmalarla ilgili de bilgi veren Başkan Aşgın, Çorum’un spor şehri olacağını dile getirdi.

Törende konuşan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ferhat Arıcı ve Gençlik ve İl Müdür Cemil Çağlar da spora ve sporcuya verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’a teşekkür etti.

Konuşmaların ardından amatör spor kulüplerine malzemeleri teslim edildi. 20 kulübe, 43 kalemde 660 bin TL değerinde 5 bin 459 adet malzeme dağıtımı yapıldı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ